Oldal frissítése

Motorola MBP 67 HD Connect

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Motorola MBP 67 HD Connect

A Motorola MBP 67 HD Connect egy HD felbontású vezeték nélküli kapcsolattal (WiFi) rendelkező kamera, amely lehetővé teszi, hogy telefonodon vagy tableteden keresztül bármikor egy pillantást vess a kicsire. Készülékeidet így teljes értékű babafigyelővé alakíthatod. A termék a kétirányú kommunikáció mellett távoli digitális zoom és infravörös éjszakai funkcióval is el van látva. A babafigyelő a kisded mozgását, hangját és hőmérsékletét is képes figyelni. Nem beszélve arról, hogy a készülék távoli vezérléssel akár HD (720p) minőségű videókat is képes rögzíteni. Az ECO üzemmód segítségével csökkentheted a kamera teljesítményét és ezzel annak energiafogyasztását. Az MBP 67 kamera ráadásul kiegészítőként is használható az MBP 667 modell mellé.

A Motorola MBP 67 HD Connect legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi technológiával
  • Távoli digitális zoom
  • Infravörös éjjellátó nézet
  • A Motorola modellje kétirányú kommunikációt tesz lehetővé
  • Figyeli a baba mozgását, a hangokat és a hőmérsékletet
  • Video streamelés HD minőségben
  • Altatódalok
  • ECO üzemmód

Egyszerű kapcsolat

A kamera a Hubble néven ismert, biztonságos felhőalapú szolgáltatást használja. Ez az alkalmazás ugyanis biztosítja a streamelést és az intelligens értesítések kézbesítését a telefonodra, a tabletedre vagy a számítógépedre. A kapcsolatot ezek között a WiFi garantája.

A csomag tartalma:
Baba monitor
Hálózati adapter
Felhasználói útmutató

 

Paraméterek

Hangátvitel

Hangátvitel Digitális jelként

Típus

Bébiőr típusa Képátvitel (videó)

Tulajdonságok

Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V)

Funkciók

Funkció Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Öko mód, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  BABY6627
Termékszám:  5012786802049
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05