Oldal frissítése

Motorola EDGE 30

4,4 86 értékelés
122 290 Ft

Motorola EDGE 30

Ez a modern Motorola Edge 30 mobiltelefon része a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. 3 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. Az okostelefon 6,55" -es képernyővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 778G+ processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A szükséges energiát a tartós, 4020 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. Ezen Motorola mobiltelefon 2022 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Motorola EDGE 30 ...
Mobiltelefon Motorola EDGE 30 ...

Motorola EDGE 30 mobiltelefon alapvető tulajdonságai

  • Eme Motorola okostelefon 6,55" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A rendszer problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A kellő energiát az erős, 4020 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon OLED 6,55"méretű képernyőt kapott
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 144Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4020 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a remek Motorola telefonnak a képernyőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Motorola telefon használatával töltünk el, mivel 6,55" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 144Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a kijelzőn zajló események alapján módosítani tudjuk a frekvenciát. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legfejlettebb technológia, amely gyönyörűen jeleníti meg a jeleneteket.

Mobiltelefon Motorola EDGE 30 ...
Mobiltelefon Motorola EDGE 30 ...

Örökíts meg minden lényeges eseményt

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Motorola mobiltelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű perspektívát tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Eme Motorola mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Nagyon hasznos funkció az optikai képstabilizálás. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró Motorola mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4020 mAh, gond nélkül kibírja akár két napig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. A töltésre USB-C port használható.

Mobiltelefon Motorola EDGE 30 ...
Mobiltelefon Motorola EDGE 30 ...

Eme Motorola mobiltelefon megbízható teljesítményt garantál

A nagyszerű Motorola okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. Az összképet csak fokozza az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat tesz lehetővé, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk.

Ez a modern Motorola mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül használja még a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Motorola EDGE 30 ...
Mobiltelefon Motorola EDGE 30 ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) mobilhálózat, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. Az okostelefon kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is található. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt térhangzást. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Motorola EDGE 30 ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-C → USB-C)

Méretei:

159,38 × 74,23 × 6,79 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

155 g

Kód:  SMTR5082ax
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15