Oldal frissítése

Motiv Ring

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Motiv Ring


A Motiv Ring egy okos gyűrű, amely elegáns kialakítása mellett számos praktikus funkcióval rendelkezik, amelyekkel nyomon követheti az aktivitásodat a nap 24 órájában és a hét minden napján. Továbbá kifinomult pulzusmérő technológiával, robusztus kialakítással, valamint gyorsulásmérővel, Bluetooth-szal, és akár 3 napig tartó, hosszú élettartamú beépített akkumulátorral is rendelkezik. Nyomon követi az alvást, a lépések számát, a megtett távolságot vagy az elégetett kalóriát. Ez az egyik legkisebb és legjobban felszerelt aktivitásmérő.

A Motiv Ring gyűrű legfontosabb jellemzői

  • Monitorozza a napi aktivitást és az alvást
  • Egy feltöltéssel akár 3 napig kibírja
  • Vízálló kivitel (5 ATM)
  • Optikai pulzusszám-érzékelő
  • Mobilalkalmazás iOS és Android számára
  • 7 méretben kapható

A Motiv Ring mobilalkalmazással működik

Természetesen a mobilalkalmazás kompatibilis Android és iOS eszközökkel is, amelyekkel a Motiv Ring gyűrű vezeték nélkül szinkronizálásra kerül, így mindig rálátásod lesz a fizikai aktivitásodra. Könnyen beállíthatod a célokat és elemezheted a mért adatokat, és ennek megfelelően alakíthatod életmódodat.
Biztosan nagyra fogod értékelni, hogy a Motiv Ring tartós és vízálló, a felhasznált anyagoknak köszönhetően. Praktikusan tölthető, ami ráadásul elegánsan kivitelezhető - a töltő dokkoló és a gyűrű bármilyen USB-porton keresztül feltölthető. A teljes töltés körülbelül 90 percet vesz igénybe. 7 méretben kapható, hogy mindenki megtalálhassa a számára optimális Motiv Ring gyűrűt.


Kód:  MOT001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10