Oldal frissítése

MOSH ERGO2 ülőpárna B2C szürke/fekete + háttámla H1C fekete/bor

5 1 értékelés
26 090 Ft

MOSH ERGO2 ülőpárna B2C szürke/fekete + háttámla H1C fekete/bor

Ülj egészségesebben és stílusosabban a MOSH ergonomikus termékeivel!

A MOSH ergonomikus ülőpárna és deréktámasz készlet minden olyan helyen alkalmas, ahol a szék vagy a fotel nem biztosít kényelmes és egészséges ülőhelyzetet. Az ergonomikus MOSH szettnek köszönhetően még az igazán hosszú ülések is kényelmesek és egészségesebbek lehetnek. A készlet az ERGO2 B2C ülőpárnából és az ERGO2 H1C deréktámaszból áll.

A MOSH ERGO2 termékkészlet kiváló kényelmet biztosít

A MOSH deréktámasz és az üléspárna kiváló minőségű, 50 kg/m3 sűrűségű, rugalmas memóriahabból készül. Ez lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a testalkatodhoz, súlyodhoz és testhőmérsékletedhez. A MOSH termékek memóriahabja reagál a hő- és nyomásváltozásokra, és alkalmazkodik a testhez, így nem nyomja a nyomáspontokat. A szellős szerkezet lehetővé teszi a hatékony szellőzést és a nedvesség elpárolgását. A memóriahab antibakteriális és allergiások számára is alkalmas.

A gyártáshoz minőségi anyagokat használtak

Mind az deréktámasz, mind az üléspárna könnyen levehető, kellemes anyagból készült huzattal rendelkezik, amely könnyen tisztítható vagy mosógépben mosható. A MOSH ERGO2 H1C deréktámasz két hosszában állítható pánt segítségével bármilyen székre rögzíthető, míg az ülőpárna csúszásmentes alja lehetővé teszi, hogy bármilyen székre vagy fotelre felhelyezhető legyen. Az anyag kellően rugalmas és hosszú távú használat esetén is nagy tartósságot biztosít.

A MOSH ERGO2 háttámla és ülőpárna megakadályozza a hátfájást ülés közben

A MOSH ERGO2 termékek speciális formázása segít enyhíteni a gerinc- és izomfeszültséget. Sokoldalú kialakításuknak köszönhetően minden irodai széken használhatod a munkahelyeden vagy otthon, de az autóüléshez is rögzítheted.

Ergonómiai termékek széles családja

A MOSH ERGO2 ergonomikus készlet csak egy kis része a MOSH változatos kínálatának. Válassz a deréktámaszok, fejtámlák és még sok más közül.

MOSH termékek teljes választéka

Paraméterek

Típus

Háttámla típusa Háttámla

Jellemzők

Szín Fekete, Bordó
Anyag Memóriahab
Rögzítés Elasztikus szalag
Tulajdonságok Memóriahab

Méretek

Mélység 130 mm
Szélesség 380 mm
Magasság 465 mm

Típus

Kiegészítők típusa Háttámla
Kód:  MSH668f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MSH-ERG-SET2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20