Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Mortal Kombat X - PS4, PS5

4,6 45 értékelés
Változat
Platform
PS4 - doboz
Szuper ár
5 890 Ft

Mortal Kombat X - PS4, PS5

Egy brutálisabb klasszikus, forradalmi többjátékos móddal 

A kultikus, klasszikus Mortal Kombat minden nagyobb platformra visszatér, ráadásul egyenesen a legjobb verzióban. A négyéves szünetnek köszönhetően ezt a részt igazán nagyra becsülik a tapasztalt veteránok, de a jól ismert név új játékosokat is vonz majd. Másfelől, a rajongók bizonyára nagyra értékelik majd a kiváló technikai feldolgozást, amelyet nagyfokú részletesség és hihetetlenülösszetett halálos csapások jellemeznek.
Várakozással tekinthetsz a gazdag történetre is, ahol a kemény ütések és a harcos kombinációk játsszák a főszerepet. Meg kell tanulnod az egyes trükköket, fokozatosan leszel majd egyre jobb a játékban. Sok jól ismert karakter szerepel a játékban, méghozzá teljesen eredeti megjelenéssel.  A központi ellenség nevét a készítők sikeresentitkolták, de biztosan nem egy zöldfülűről lesz szó.
 Néhányan egyszerűen csak kihagyják az egyjátékos módot és egyenesen belevágnak az online küzdelembe. A klasszikus párbajokon kívül megtalálható a Faction War mód is. Egyszerűen válaszd az öt opció egyikét, és próbáld meg a lehető legtöbb pontot megszerezni. Minden héten új háború kezdődik, de a frakciódon belülfokozatosan léphetsz magasabb rangra, így juthatsz hozzá a különböző jutalmakhoz.


Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Mortal Kombat

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Küzdősportok, Természetfölötti, Szuperhősök
Játékmechanika PVP, Minijátékok és QT eventek
A játék grafikai tervezése Oldalnézettel

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MSX129
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5051892217064

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20