Oldal frissítése

Morphy Richards Turbo Steam Violet vasaló

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Morphy Richards Turbo Steam Violet vasaló

Tele van a korás gyűrött ruhákkal, amelyeket kivasalni rémálomnak tűnik? A Morphy Richards Turbo Steam Violet vasalóval nem lesz lehetetlen és egyetlen gyűrődés sem állíthat meg. A vasalót úgy alakították ki, hogy minél gyorsabban segítsen elérni a tökéletes eredményt. A gőz és gőzlövet funkcióknak köszönhetően hatásos eszköz a gyűrött ruhák ellen. Az ionizációs vasalótalp csökkenti a statikus elektromosságot, amely vasalás közben előfordulhat, és nemcsak a vasalást nehezíti, de akkor is kellemetlen mikor felvesszük a ruhát. A vasaló hosszú élettartamát a vízkőteleníti rendszer garantálja, amely megakadályozza a vízkő lerakódását.

Legfontosabb jellemzők

  • Ionizációs kerámia vasalótalp
  • Vízkőmentesítő rendszer, amely megakadályozza vízkő lerakódását
  • Csepegés elleni védelem
  • Vízpermet, amely segít a leginkább összegyűrt részek vasalásában
  • Ergonomikus fogantyú a kényelmes vasaláshoz
  • Függőleges gőz funkció
  • 400 ml-es víztartály

Háromzónás technológia

Kerámia vasalótalon három zónát alakította ki, így hatékonyan képes minden gyűrődést kezelni a ruhán. Az első hullámban egy erős, 170 g-os gőz érkezik, amely a vas csúcsából származik. Ez a gőzmennyiség elég ahhoz, hogy megszabadulj a leginkább gyűrött részektől. Ugyanakkor egy állandó gőz is felszabadul, ami könnyebbé és simábbá teszi a ruhákat. A vasalótalp alján már nincs gőznyílás, így a felesleges nedvesség is eltávozhat a ruhából, és tovább viselheted anélkül, hogy gyűrődne.

Vízkőmentesítő rendszer vízkő ellen

A vízkövesedés az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolhatja a vasaló élettartamát. A Morphy Richards Turbo gőzvasaló hatékony vízkőmentesítő rendszerrel rendelkezik, amelynek a belső szűrőkön keresztül megtisztítja a vizet és megakadályozza a vízkő képződését. Az öntisztító funkciónak köszönhetően elkerülheti a tárolást is, ami egyszerűen leengedi a tartályból a megmaradt vizet.

 

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 170 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  SPTsc1902
Termékszám:  MR-303110 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05