Oldal frissítése

Morphy Richards Turbo Steam Pro Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Morphy Richards Turbo Steam Pro Black

Rémálmai egyike a gyűrött ruhaneművel teli kosár látványa? Fogjon össze az új Morphy Richards Turbo Steam Black gőzölős vasalóval és mától kezdve már semmi sem állhat az útjába. A vasalót gazdagító funkciók segítségével a tökéletes eredmény könnyűszerrel és gyorsan elérhető. A folyamatos gőzkibocsátás és gőzlövet funkcióknak köszönhetően a vasaló formájában egy hatékony fegyverre teszt szert a makacs gyűrődésekkel szembeni harcában. Az ionizált vasalótalp csökkenti a vasalással is keletkező statikus elektromosságot, amely nem csupán a vasalást teheti kellemetlenné, de az öltözet viseletét is. Az Anti-Scale rendszer a vízkő lerakódás megakadályozásával garancia a hosszú élettartamra.

Legfontosabb jellemzők

  • Vasalási program kiválasztása a vezérlőpanel segítségével
  • Ionizált kerámia vasalótalp
  • Anti-scale rendszer a vízkőképződés megakadályozásáért
  • No-drip rendszer a csöpögésmentes használatért
  • Vízporlasztó a legmakacsabb gyűrődések eltüntetéséhez
  • Ergonomikus fogantyú a kényelmesebb vasalásért
  • Automatikus kikapcsolás
  • 400 ml-es víztartály

Három zónás technológia

A kerámia vasalótalp három zónával rendelkezik, amelyek minden gyűrődéssel elbánnak. Az első hullámmal egy 200 g teljesítményű gőzlövet érkezik a vasaló elülső részéből. Ezzel a gőzmennyiséggel a legmakacsabb gyűrődések is eltávolíthatók. Egyidejűleg ezzel a folyamatos gőzkibocsátás a ruha könnyebb és kíméletesebb vasalását teszi lehetővé. A vasalótalp alsó részén a gőzkibocsátás megszűnésével a ruhaanyag megszabadul a felesleges nedvességtől, amely az öltözet hosszabb gyűrődésmentes viseletét eredményezi.

Anti-scale rendszer a vízkőképződés ellen

A vasaló élettartamát leginkább befolyásoló faktorok egyike a vízkőképződés. A Morphy Richards Turbo Steam vasaló hatékony Anti-Scale rendszerrel rendelkezik, amely a belső szűrő révén megtisztítja a vizet így megelőzve a vízkőképződést. A vízkő lerakodást a Self-Clean funkcióval is hatékonyan mérsékelheti, amellyel a maradék víz egyszerűen eltávolítható a víztartályból.

 

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 55 g/perc
Gőzlövet 200 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPTsc1899
Termékszám:  MR-303106

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10