Oldal frissítése

Morphy Richards Turbo Steam Azure

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Morphy Richards Turbo Steam Azure

Tele van a ruháskosarad rémálmaid gyűrött ruháival? Egyesítsd erőidet a Morphy Richards új Turbo Steam Azure vasalójával és semmelyik ránc nem állhatja utadat. A vasaló olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a tökéletes eredmény elérését gyorsan és könnyedén. A gőzölés és a az állandó gőzölés funkciókkal hatásos fegyver lesz a kezedben a ráncos ruhaneműk ellen. Az ionizációs vasalótalp csökkenti a statikus elektromosságot, amely előfordulhat vasalás közben és amelynek következtében nemcsak bonyolódik a vasalás folyamata, de a ruházati termék viselése is nehezebbé válik. A vasaló hosszú élettartamát garantálja a vízkőtlenítő rendszer, amely megakadályozza a vízkő képződését. 

Legfontosabb jellemzők

  • Ionizációs kerámia vasalótalp
  • Anti-scale rendszer megakadályozza a vízkő képződését
  • No-drip rendszer a csepegés ellen
  • Vízpermet, amely segít a leginkább összegyűrt ruhadaraboknál
  • Ergonomikus fogantyú a kényelmes vasaláshoz
  • Függőleges gőzölési mód
  • Víztartály térfogata 400 ml

Háromzónás technológia

A kerámia vasalótalp három zónával van felszerelve, amelyek minden gyűrött ruhát képeses kezelni. Az első zónában a vasaló hegyén 170 grammnyi erős gőzlövet jön. A gőz mennyisége elegendő ahhoz, hogy a legmakacsabb ráncokat is eltávolítsa a ruhából. Mindeközben állandó gőzt is bocsát ki, amely a ruhákat könnyebbé és finomabbá varázsolja. A vasalótalp alsó részén nincs semmilyen gőz kibocsátás, így a ruhaneműk megszabadulhatnak a felesleges nedvességtől és tovább bírják gyűrődés nélkül.

Anti-scale rendszer a vízkőlerakódás ellen

A vízkőlerakódás az egyik legfontosabb befolyásoló tényező a vasaló élettartamának tekintetében. A Morphy Richards Turbo Steam vasaló hatékony anti-scale rendszerrel rendelkezik, amelynek belső szűrői, megtisztítják a vizet és megakadályozzák a vízkő képződését. A self-clean rendszernek köszönhetően tárolás közben sem alakul ki vízkő, ugyanis ez a technológia egyszerűen leszívja a vizet a tartályból. 

 

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 170 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTsc1900
Termékszám:  MR-303111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15