Oldal frissítése

Morphy Richards Supervac Deluxe

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Morphy Richards Supervac Deluxe

Az abszolút szabad mozgás

A vezeték nélküli Morphy Richards Supervac Deluxe teljesítménye felveszi a versenyt a hagyományos kábeles porszívókéval. Kiváló eredményt garantál minden típusú felületen, és a 3 teljesítmény beállítás - köztük a turbó üzemmód - biztosít arról, hogy a legmakacsabb szennyeződést is tökéletesen eltávolítja. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően nem kell többé aggódnod a bosszantó kábelek miatt, és teljes mértékű mozgásszabadságot élvezhetsz.


A Morphy Richards Supervac Deluxe porszívó legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli működés Li-ion akkumulátorral
  • Működési idő: 60/25/20 perc
  • Töltési idő: 4 óra
  • LED akkumulátor állapotjelző
  • Kivehető kézi porszívó
  • Összecsukható fogantyú
  • Portartály térfogata: 0,5 l
  • Motorteljesítmény: 110 W
  • 3 teljesítményszint + Turbó üzemmód

Praktikus kézi porszívó

A Supervac Deluxe könnyen átalakítható nagy teljesítményű kézi porszívóvá, amellyel kényelmesen eltávolítható a piszok a bútorokról, konyhapultról, billentyűzetről és kitakaríthatjuk vele az autót. A behajtható nyélnek köszönhetően könnyen hozzáférhetünk a bútorok alatti területhez és egyszerűen feltakaríthatunk a nehezen elérhető helyeken is. A 0,5 l-es műanyag portartály könnyen eltávolítható a porszívóból, és közvetlenül a szemetesbe üríthető.


Újratölthető akkumulátor

A porszívó tápegysége egy gyorstöltő technológiájú lítium-ion akkumulátor, amely mindössze 4 órán belül feltöltődik. Teljesen feltöltött állapotban a porszívó 60 percig működik. A készülék része egy praktikus fali tartó, amely töltőállomásként is szolgál. Ennek köszönhetően mindig készen áll a porszívó a napi takarításra.


Gazdag tartozék-kínálat

A csomag számos tartozékot tartalmaz: résszívó-, kefe- és kárpitfejet. A tartozékokat a normál fejhez is csatlakoztathatjuk, de a kézi porszívóra téve könnyedén felporszívózhatjuk a lépcsőt, kárpitozott felületeket, függönyöket és a különböző nehezen megközelíthető helyeket.


Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus

Porszívó típus

Porszívó típus Álló, 2 az 1-ben
Kód:  MORRI221
Termékszám:   MR-734050

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10