Oldal frissítése

Morphy Richards 48018 Intelligrill

4,3 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Morphy Richards 48018 Intelligrill


készülék jellemzői

  • teljesítmény 1500 W
  • digitális kijelző
  • sípolás
  • állítható magasságú sapka
  • tárolja a szonda a fogantyú burkolat
  • kivehető tapadásgátló grillezőlapok
  • Súly 5,1 kg

smart grillezés

Intelligens eredmény egy elektromos grill Morphy Richards gondoskodik a tökéletes előkészítése grillezett ételeket anélkül, hogy figyelemmel kíséri őket grillezés közben. Speciális hőérzékelő reagál az állam az élelmiszer, amellyel szabályozza a hőmérsékletet és az időt, így az étel nem nepřipálí. Természetesen az eszköz is szabályozható manuálisan.


tökéletes barnulási

Grill két fűtőelemeket tapadásgátló felület, hogy az élelmiszer grillezett mindkét oldalon, így nincs lehetőség. Testmagasság állítható a tökéletes barnulási vékony hússzeleteket, vagy egy tisztességes steak. Egyes részei a grill könnyen eltávolítható és mosogatógépben.


könnyű kezelhetőség

Két tiszta kijelző tájékoztatja Önt a beállított hőmérséklet és sütési idők. Érintőgombok az időzítő hangjelzéssel. Természetesen van egy víztározó a felesleges zsírt és csúszásgátló szőnyeg.

Kód:  MOR5110a
Termékszám:  48018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05