Oldal frissítése

MORELLATO R0151133504

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MORELLATO R0151133504

A Morellato R0151133504 analóg női karóra mindenkit lenyűgöz időtlen, klasszikus megjelenésével, ezüst-fehér színű, kiváló minőségű anyagaival és csúcsminőségű designjával. A kerek, fehér számlap ezüst burkolatú rozsdamentes acél burkolatba ágyazódik. Az órát rendkívül ellenálló ásványi üveg védi a karcolásoktól. Fehér szíja a bőr és az ellenálló textíliák kombinációja miatt különleges. Ezt egy erős csat zárja, amely pontosan beállítható, hogy tökéletesen illeszkedjen a csuklóhoz.

Fő jellemzők

  • Ezüst és fehér színű, klasszikus megjelenés
  • Rozsdamentes acél
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Bőr és textil szíj
  • Vízálló: 3 ATM
  • Megbízható, kvarc szerkezet

Praktikus társ a hétköznapokban

Az óra nagy előnye, hogy vízálló (3 ATM), így ellenáll a párának és esőnek. A pontos idő jelzését elemekkel működő, precíz kvarc óraszerkezet biztosítja. Ez a karóra biztosan elnyeri minden modern nő tetszését, hiszen tökéletesen illeszkedik minden öltözethez, és nem csak üzleti találkozókon alkalmas viselet, de sportos megjelenésének köszönhetően sportolás és családi, szabadidős tevékenységek során is használható. Morellato R0151133504 karórát az eredeti garanciát és használati utasítást tartalmazó csomagban szállítjuk.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Szíj

Szíj anyaga Textil

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8774
Termékszám:  8033288715337
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10