Oldal frissítése

MORELLATO Drops CZ714

4,8 9 értékelés
20 690 Ft

MORELLATO Drops CZ714

Keresed a módot, hogy elmondhasd a hölgynek, hogy ő számodra az egyetlen ebben az életben? Tisztázd az érzéseidet felé ezzel a gyönyörű karkötővel, amely mindig emlékeztetni fogja őt erre. Ez a luxus karkötő kiváló minőségű orvosi acélból készült, amely egy bájos díszdobozban érkezik. Fehér fénnyel ragyog és dizájnját arany színű gyöngyök és két egymásba fonódó szív díszíti, amelyeken fényes kristályok vannak. Ezzel a karkötővel esélyt adhatsz szerelmednek, hogy kitűnjön a többiek közül.

Legfőbb jellemzői

  • Minőségi orvosi acél
  • Gyönyörű és elegáns díszítőelemek
  • Egy fényűző díszdobozban érkezik

Tökéletes illeszkedés

A karkötő legfeljebb 20 cm-re kiengedhető hosszúságú és egy kapoccsal rendelkezik, amellyel gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a tökéletes hosszúságot. A Morellato kollekciójából akár több gyöngyszemet is hozzáadhatsz, hogy méginkább személyre szabhasd. Fejezd ki érzéseidet és tedd boldoggá álmaid nőjét ezzel a gyönyörű és elegáns karkötővel.

Paraméterek

Ékszer típus

Ékszer típusa Karkötő

Rendeltetés

Típus Női

Kirakás, kövek

Kirakás Kristályok

Méret

Méret 20 cm (200 mm)

Anyag

Anyag Orvosi fém
Felületkezelés Fényes
Kód:  SP4814
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8033288722632
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20