Oldal frissítése

MORELLATO CZ170

4,5 9 értékelés
20 990 Ft

MORELLATO CZ170

Lássuk be, a hölgyek szeretik az ékszereket és a csecsebecséket. A rozsdamentes acélból készült Bracelet Morellato CZ170 remek választás, ha ajándékozni szeretne, mivel tökéletesen illik minden nő csuklójára. Az anyaga - a méltán híres svéd acél - a karkötő tartásáért és keménységéért felelős. Kétség sem férhet ahhoz, hogy sokkal strapabíróbb ez az anyag, mint bármely másik aranyból vagy ezüstből készült karperec.

Az ékszer alapvetően egy láncból és három függő részből áll: ez két gyűrűt és egy négylevelű lóherét jelent, melyek a gyöngédség és boldogság szimbólumai. Mindemellett a karkötőn található kövek szolgáltatják az eleganciát. A termék teljes hossza 20 cm és az eredeti Morellato dobozban kapható.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Ékszer típus

Ékszer típusa Karkötő

Kirakás, kövek

Kirakás Kristályok

Méret

Méret 20 cm (200 mm)

Anyag

Anyag Orvosi fém, Kristály
Felületkezelés Fényes
Kód:  SP1167
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8033288587330

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20