Oldal frissítése

MORA VTCS 776 BX

4,8 6 értékelés
170 290 Ft

MORA VTCS 776 BX

A beépíthető sütő megkönnyíti és gyorsabbá teszi az ételek elkészítését, számos funkciója pedig segítségedre lesz abban, hogy különféle fogásokat varázsolj asztalodra. Ez a hasznos MORA VTCS 776 BX beépíthető forrólevegős sütő grillfunkcióval ideális választás azok számára, akik csúcsminőséget, nagy teljesítményt és elegáns dizájnt igényelnek. A sütőt a klasszikus és sokoldalú stílus jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Kedvenc fogásaink készítése során a sütő által biztosított térfogat 77 l. A készülék teljesítménye 3500 W. Ez az adott MORA beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba esik.

Beépíthető sütő MORA VTCS 776 BX Műszaki vázlat
Beépíthető sütő MORA VTCS 776 BX Oldalnézet

MORA VTCS 776 BX beépíthető sütő alapvető jellemzői

  • Ezen MORA beépíthető sütő klasszikus megjelenésével tökéletesen passzol minden konyába
  • Belső térfogata 77 l
  • Teljesítménye 3500 W
  • Az elsőosztályú MORA beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba esik
  • A síneken futó teleszkópos hosszabbítók megkönnyítik a sütőrács kezelését
  • Forrólevegős beépíthető sütő
  • Nem jelent problémát számára az ízletes grillezett ételek készítése sem

Szórakoztató lesz a sütés

A lenyűgöző MORA VTCS 776 BX beépíthető sütő tulajdonságaival fellobbantja benned a sütés iránti vágyat. A teleszkópos kihúzható sütőrácsnak hála nem kell attól félnünk, hogy miközben ellenőrizzük a készülő ételt, a tepsi kicsúszik a sütőből, ezáltal a készülő fogás fűszerezése rendkívül egyszerű lesz.

Eme MORA beépíthető sütő számos funkciót kínál

Akár egy gyors ebédet vagy egy bonyolult vacsorát készítesz, ez az ügyes MORA VTCS 776 BX beépíthető sütő minden helyzetben segít kiválasztani a megfelelő programot. A forrólevegős sütő megfelel a klasszikus sütés és melegítés követelményeinek. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő lehetőséget nyújt a sütés különféle módjainak kipróbálására.

Maximális biztonság és egyszerű karbantartás

Ezen MORA beépíthető sütő olyan technológiával készült, amely fokozza a biztonságot és egyszerűvé teszi a karbantartást. A sütő kiváló minőségű belső ajtaja háromrétegű biztonsági üvegből készült. A sütő ajtajának nagy előnye, hogy egyszerű karbantartást igényel. A sütő speciális zsanérokkal van felszerelve, amelyek könnyű és csendes záródást tesznek lehetővé a még nagyobb felhasználói kényelem érdekében. A gyerekzár megvédi még a legkisebb szakácsokat is. A sütő fel van szerelve olyan lehetőséggel, hogy a kezelőpanelt lezárjuk, hogy azt ne lehessen használni. A sütő tökéletes megjelenését csak fokozza a speciálisan kialakított felület, amely minimálisra csökkenti a látható ujjlenyomatokat.

A minőségi MORA VTCS 776 BX tulajdonságai, amelyeket nagyra értékelsz majd

Ez az adott MORA beépíthető sütő nagy kényelmet és rugalmasságot kínál. A sütő belső világításának köszönhetően nem kell kinyitnunk az ajtót, hogy ellenőrizzük a készülő ételeket. Egy modern és intuitív kijelző folyamatos tájékoztatás nyújt a hátralévő időről. Az időzítő biztosítja, hogy kedvenc ételeink ne égjenek oda a sütőben. A csomagolásban található hálózati kábel is csatlakozóval.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán feltüntetett adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő MORA VTCS 776 BX Energia címke

Programok:

Grill és hőlégbefúvás

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Sütőprogramok Grill, Hőlégbefúvás
Teljesítmény 3 500 W
Tepsi kivétele Teleszkópos

Sütő méretei

Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 56,4 cm

Sütő színe

Szín Ezüst

Sütő felszerelése

Felszereltség 3 rétegű üvegajtó, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Ujjlenyomat elleni felület, Csillapított ajtózárás, Belső világítás
Hálózati kábel Igen, csatlakozóval

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály A+

Sütő térfogata

Űrtartalom 77 l

Design

Design Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  MORTR052
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  738768

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20