Oldal frissítése

MORA VDS 640 X1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MORA VDS 640 X1

Tervezi, hogy felszereli modern konyháját? Ebben az esetben természetesen ez a főző lap sem hiányozhat. A számos innovatív terméket gyártó cseh Mora márka főzőlapja megbízható társ a konyhában. Kényeztesse magát egy igazi minőségi formatervezéssel és rengeteg funkcióval kínált beépített kerámia főzőlappal. Modern, fekete kivitelben, rozsdamentes acél kerettel. Négy HI-LIGHT főzőzóna és egy DUO zóna, amin kisebb vagy szélesebb edényeket is használhat. A főzőlapon található az érintésvezérlő és a fokozatmentes teljesítmény kapcsoló: 0 - 9. Csak körkörösen húzza végig az ujjával az üveget, és a vezérlőegység reagálni fog.

Legfontosabb jellemzői

  • Maradékhő kijelző
  • Érintésre vezérelhető
  • 4 zónás HI-LIGHT
  • 9 teljesítmény fokozat
  • Kijelző funkciók
  • TIMER - időzíthető főzőzónák
  • Melegen tartás funkció
  • STOP CONTROL - kikapcsolja a főzőlapot, ha folyadék kerül a vezérlő felületre 
  • Gyermek biztonsági zár - zár lemez

Modern funkciókkal rendelkezik

Minden zónát elláttak időzítő és melegen tartó funkcióval. Újdonság még a STOP CONTROL funkció, ami azonnal kikapcsolja a készüléket, amint folyadékot érzékel a vezérlőgombokon. Védi a sérülésektől és a kellemetlen takarítástól. A főzőlapot biztonságban tudhatja a gyerekzárral.  A maradékhő kijelzővel komoly energiamegtakarítást érhet el. Kapcsolja ki a főzőlapot pár perccel előbb és hála a kijelzőnek a főzőlap "magától" befejezi a főzést.

További információk:

Méretek:
55 × 590 × 505 mm

Főzőzónák méretei:
4 Hi-Light főzőzóna (2 × 145 mm 1200 W, 1 x 180 mm 1800 W, 1 x 120/210 mm kettős zóna (2200 W)

 
Kód:  FBV4001w
Termékszám:  552146
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20