Oldal frissítése

MONSTER ROC Sport SuperSlim Wireless In Ear

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER ROC Sport SuperSlim Wireless In Ear


Kevesen értik meg jobban a kemény küzdelem fogalmát, mint Cristiano Ronaldo. Most már neked is rendelkezésedre áll egy vezeték nélküli fülhallgató, amely optimális támogatást biztosít. A díjnyertes ROC Sport ellenáll a verejtéknek, és a rendkívüli igénybevételnek is. Hosszú távon is kényelmet biztosít viselőjének, szabadalmaztatott SportsClip rögzítőivel és páratlan Monster hangminőségével. A rendkívül vékony kialakításának köszönhetően sisakkal és szemüveggel együtt is használható.


Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló vezeték nélküli sport fülhallgató
  • Szabályozd a zenehallgatást és hívásokat a kábelről
  • A szabadalmaztatott SportsClip a helyén tartja a fülhallgatót
  • Rendkívül vékony kialakítás
  • Zökkenőmentes illeszkedés szemüveggel vagy sisakkal is
  • Ellenálló a verejtékkel és párával szemben
  • Az akkumulátor üzemideje körülbelül 5 óra (1,5 óra töltés)
  • Mellékelt tasak és USB töltőkábel
ROC by monster
 

Kényelmes használat

A fülhallgató a Bluetooth vezeték nélküli technológiát, prémium apt-X kodeket használ, és támogatja az egyszerű érintéses párosítást. A kábelen megtalálható egy mikrofon, és vezérlők a hívás és zenelejátszás irányítására. A hangtárcsázás funkció pedig még kényelmesebbé teszi a kihangosító használatát. Azért, hogy maximálisan a teljesítményre koncentrálhass, a fülhallgató kiválóan elszigetel a környezeti zajoktól, ezt öt pár szilikon fülbetét és 3 különböző méretű SportsClip segíti. A csomag továbbá tartalmaz egy tokot és USB töltőkábelt.


Cristiano Ronaldo és a Monster együttműködése

Cristiano Ronaldo és a Monster elhozza neked legjobb designt és hangminőséget. CR7-hoz hasonlóan most te is a legjobb minőségben hallgathatod kedvenc zenéidet, a Monster nyers erejével. Vár az egyedülálló zenei teljesítmény, dinamika és pontosság. Tűnj ki a tömegből ennek a fülhallgatónak az ikonikus megjelenésével, és kövesd a LIVE LIFE LOUD szlogent.


 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MON307k1
Termékszám:  137047-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15