Oldal frissítése

MONSTER Quad Koaxiális kábel, 1.5 m

MONSTER Quad Koaxiális kábel, 1.5 m

A Monster vállalat termékei elsősorban a stúdiótechnikusok, hifirajongók, zenészek és lelkes zenehallgatók körében ismeretesek. A vállalat hang/videó komponensekhez szánt, prémium minőségnek megfelelő összekötő kábelei precíz kidolgozásukról és nagy teljesítményükről nevezetesek. Ön is garantáltan azonnal megszereti ezen masszív csatlakozókkal rendelkező koaxiális antenna kábelt.

A kábel 24 karátos arannyal futtatott konnektorai biztosítják a lehető legjobb csatlakozást és egyúttal korrózió elleni védelmet is nyújtanak. A zavarmentes átvitelről a Mylar alufólia szigetelés gondoskodik. Az alacsony veszteségű dielektrikum garantálja a hatékony videojel átvitelt hosszabb kábelek használata esetén is. Az összekötő kábel KOAX male csatlakozó (papa) KOAX female csatlakozó (mama) összekötésére alkalmas.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű, négyszeres árnyékolású, 1,5 m hosszú koaxiális kábel
  • KOAX male csatlakozóból (papa) KOAX female csatlakozóba (mama)
  • Aranyozott csatlakozók és alumíniumfólia a tökéletes jelátvitel érdekében
  • A Duraflex anyag biztosítja a kábel rugalmas elhajlását és annak egyszerű kezelését
  • Alacsony veszteségű dielektrikum a videojel hatékony átviteléért hosszabb kábelek esetén is
 
Kód:  MON363f1
Termékszám:  140315-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05