Oldal frissítése

MONSTER koaxiális kábel csatlakozók F 3 m

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER koaxiális kábel csatlakozók F 3 m

A Monster termékek elsősorban a stúdiók, audió rajongók, zenészek és zenei rajongók szakmai berkeiben ismertek. Kiváló minőségű, audió/videó komponensekhez tervezett csatlakozó kábeleik hibátlan minőségükről és magas teljesítményükről ismertek. A szilárd F csatlakozókkal ellátott koaxiális antenna kábelt garantáltan meg fogja kedvelni.

A kábel 24 karátos arannyal bevont csatlakozói jobb kapcsolatot és korrózióvédelmet biztosítanak. A szigetelő alumínium Mylar fólia nemkívánatos interferencia nélküli átvitelt garantál. Az alacsony veszteségű dielektrikum hatékony video jelátvitelt tesz lehetővé nagyobb kábelhosszúság esetén is. Ezt a csatlakozó kábelt szabványos F csatlakozókhoz tervezték.

Legfontosabb jellemzők

  • 3 méter hosszú minőségi koaxiális kábel
  • Normál F csatlakozókhoz tervezve
  • Aranyozott csatlakozók és alumínium fólia a tökéletes, veszteség nélküli jelátvitelért
  • A Duraflex burkolat rugalmas hajlítást és egyszerű kábelvezetést biztosít
  • Alacsony veszteségű dielektrikum a hatékony video jelátvitelhez nagyobb távolságból is
 
Kód:  MON363a
Termékszám:  122465-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10