Oldal frissítése

Monster iSport Victory - kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Monster iSport Victory - kék

A MONSTER vadi új, iSport Victory elnevezésű modellje egy exkluzív fülhallgató azok számára, akik előszeretettel hallgatnak zenét sportolás közben. A termék kiválóan ideális az aktív élet szerelmeseinek, akik a kocogásra esküsznek, vagy zene mellett edzenek. A fülhallgató kialakítása alapos kigondolásra került, így megfelel minden különleges igénynek. A termék egyébként tökéletesen illeszkedik a fülbe, és szinte kizárt, hogy kiessen onnan, továbbá nagyon egyszerűen használható szinte bármilyen technikai kütyüvel.

Legfontosabb jellemzők

  • Speciális kivitel, sportolók számára kialakítva
  • Kristálytiszta, telt hangzás
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Mikrofon híváskezeléshez
  • Egyszerű, kényelmes kezelés

Bluetooth-kapcsolat

A készülék legnagyobb előnye természetesen a tökéletes hangzás. A kristálytiszta hangok még a legválogatósabb hallgatót is garantáltan lenyűgözik, ráadásul a Monster iSport Victory sikeresen képes kizárni a külső, környezeti zajokat. A fülhallgató egyedisége vezeték nélküli kialakításában rejlik, ennek köszönhetően idegesítő kábelek nélkül csatlakoztathatod mobiltelefonodhoz. A fülhallgató akkumulátorának élettartama több, mint 8 órás üzemidővel bír, és USB kábelen keresztül, egyszerűen feltölthető.

Praktikus mikrofon

Ez a szemet gyönyörködtető modell zenehallgatás közben fejti ki igazi varázsát. Mikrofonjának köszönhetően nagyon egyszerűen használható kihangosítóként, így egy hívásod sem kell átütemezned. A kábelen található 3 gomb segítségével a termék irányítása meglehetősen egyszerű, hiszen könnyedén fogadhatsz hívást vagy állíthatod a hangerőt anélkül, hogy telefonodat kivennéd a zsebedből.

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  MON307a8e
Termékszám:  137087-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05