Oldal frissítése

Monster iSport Victory In Ear zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Monster iSport Victory In Ear zöld

A MONSTER márka egyik legújabb, exkluzív sport fülhallgatója az iSport Victory sorozat. Főként az aktív életmód szerelmeseinek ajánljuk, akik még kocogni sem mennének le kedvenc számaik nélkül. A fülhallgató kialakítása kifejezetten a célnak megfelelően történt. Mindig a helyén marad és még sport közben sem esik ki. Sőt, a verejtéknek és a nedvességnek is ellenáll. De a gyártó azokra is gondolt, akik a legújabb technológiákat felhasználva szeretnék élvezni a zenehallgatást.

Legfontosabb jellemzők

  • Speciális design a sportolók számára
  • Kristálytiszta, tökéletes hangzás
  • Bluetooth technológia
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Beépített mikrofon hívásfogadáshoz
  • Egyszerű, gyakorlatias kezelés

Bluetooth kapcsolat

Persze a fülhallgató legnagyobb előnye mégis a tökéletes hangzás. A legigényesebb zenekedvelőket is lenyűgöző, kristálytiszta hang. De azoknak is jó választás lehet, akik kénytelenek zajos környezetben dolgozni. A fülhallgató kiválósága a vezeték nélküli technológiában rejlik. Ennek hála, telefonját kábelek nélkül csatlakoztathatja hozzá. Az akkumulátorok pedig akár 8 órát is bírnak, USB kábellel pedig bármikor újratölthetőek.

Praktikus mikrofon

Az iSport Victory modell a zenehallgatás mellett másra is használható. A beépített mikrofonnak köszönhetően ugyanis kihangosítóként is funkcionál a kényelmes telefonbeszélgetésekhez. A kábelen három gomb található az egyszerű kezelés biztosítására. Legyen szó akár hívásfogadásról, akár a hangerő szabályozásáról.

 

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  MON307a8d
Termékszám:  137086-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05