Oldal frissítése

MONSTER iSport Victory In Ear Wireless fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER iSport Victory In Ear Wireless fekete

A MONSTER bemutatja az exkluzív iSport Victory sportfülhallgatóját. Igazi főnyeremény az aktív sportos életvitel legigényesebb űzőinek, akik képtelenek nélkülözni a futás és egyéb edzés során a zene ritmusát. A fülhallgató szerkezete a legapróbb részletekig úgy lett megtervezve, hogy ezekhez a feladatokhoz tökéletesen igazodjon. Jól illeszkedik a fülbe, és a sportolás során sem esik ki, ráadásul az anyaga izzadtság- és nedvességálló. A felhasználó maximális kényelmére a gyártó még számos egyéb technikai vívmánnyal is felkészült.

Legfontosabb jellemzők

  • Speciális kivitel sportolók számára
  • Kristálytiszta, telt hangzás
  • Csatlakoztatás Bluetooth által
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Mikrofon a hívások lebonyolításához
  • Egyszerű, kényelmes kezelés

Bluetooth

Ezen fülhallgató legnagyobb előnye értelemszerűen a tökéletes hangzás. Kristálytiszta és telt, hogy még a legigényesebb audiofil is meg legyen vele elégedve. A hangélmény átélésében még a felépítése is segítségünkre válik, ugyanis nem engedi be a külső zavaró zajokat. Egyedülállósága nagyban köszönhető a vezeték nélküli technológiájának, amelynek hála mindenféle zavaró kábel nélkül csatlakoztatható az okostelefonhoz. Az akkumulátora több mint 8 órát is kibír, és USB kábel által könnyedén feltölthető.

Praktikus mikrofon

Ezt a tetszetős modellt ám nem csak zene hallgatására lehet használni. Hála a mikrofonnak, egy nagyon praktikus handsfreeként is segítségünkre válik, nagyban hozzájárulva a kommunikáció kényelméhez. A kábelen 3 db gomb is megtalálható az egyszerű vezérlés érdekében. Lehet velük akár hívást is fogadni anélkül, hogy a telefont ki kelljen venni a táskából vagy a zsebből.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MON307a8c
Termékszám:  137085-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15