Oldal frissítése

Monster iSport Intensity Fülhallgató zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Monster iSport Intensity Fülhallgató zöld

A MONSTER márka exkluzív sport fejhallgatókat gyárt iSport Intensity technológiával. A fülhallgató az aktív élet rajongóinak készült, akik szeretnek edzés vagy futás közben zenét hallgatni. A fejhallgató kialakítását alaposan átgondolták, hogy megfeleljenek a célnak. Kialakításának köszönhetően biztosan nem esnek ki a fülből. Olyan anyagból készült, ami ellenáll a verejtéknek és a nedvességnek. Emellett a gyártó számos technikai fejlesztéssel is segíti a felhasználókat.

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium kivitelezés, amely azonnal megragadja
  • Kristálytiszta, telt hangzás
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Hívások kezelése a mikrofon segítségével
  • Egyszerű, kényelmes kezelés
  • Fényvisszaverő kábel

Bluetooth-kapcsolat

A fejhallgató legnagyobb előnye természetesen a tökéletes hangzás. Kristálytiszta és telt hangok, amely a legigényesebb hallgatóknak is megfelel. A zenei élményt egy részlegesen zárt konstrukciót biztosítja, amely kizárja a külső zajokat. Kiválóságuk a vezeték nélküli technológiában rejlik. Ennek köszönhetően kábelek használata nélkül csatlakoztathatja az okostelefonokhoz. Az akkumulátor üzemideje több mint 6 óra és USB kábel segítségével egyszerűen újratölthető.

Praktikus mikrofon

Ez a szemet gyönyörködtető modell nemcsak zenehallgatásra alkalmas. A mikrofonnak köszönhetően kihangosítóként is használható. A kábelen három irányítógomb található, amivel könnyen kezelheted a hívásokat és a hangerőt akkor is, ha mobilkészüléked a táskádban vagy a zsebedben van.

 

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  MON307a9d
Termékszám:  137094-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05