Oldal frissítése

MONSTER iSport Compete In Ear kék

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER iSport Compete In Ear kék

Ez a jól megtervezett MONSTER iSport fülhallgató igen csak jól jön az aktív sportos életmód űzőinek. Az alapos tervezésű felépítése biztonságosan tartja a fülhallgatót a fülben, ezáltal nem kell félni, hogy kiesik futás vagy edzés közben. Hála a csomagolásban lévő füldugóknak 3 méretben mindneki személyreszabhatja, így kényelmesen viselhető majd. Az anyaga kellemes, a felhasználásához lett tervezve, ezért izzadtság-  és nedvességálló. A legembertpróbálóbb felhasználásra is készen áll

Legfontosabb jellemzők

  • Sportolók számára
  • Kellemes és ellenálló anyag
  • Teljes és hibátlan hangzás
  • Gabalyodásmentes kábel
  • Egyszerű kezelhetőségű mikrofon

Zenehallgatás és hívások

A fülhallgató fő előnye értelemszerűen a tökéletesen tiszta és teljes hangzás. A hangélmény átélésében még a felépítése is segítségünkre válik, ugyanis nem engedi be a külső zavaró zajokat. Sportolás közben bizonyára értékelni fogod a gabalyodásmentes kábelt is. Része még a nyomógombos mikrofon is, amelynek köszönhetően könnyedén fogadhatsz hívást anélkül, hogy ki kelljen venni a telefonod a zsebedből.

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  MON307a9m1
Termékszám:  137083-00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15