Oldal frissítése

Monster iSport Bluetooth vezetéknélküli Ear Blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Monster iSport Bluetooth vezetéknélküli Ear Blue


Keresi a vezeték nélküli sport fejhallgató kompromisszumok nélküli hangot, hogy akkor nem lehet korlátozni még a legintenzívebb akció? iSport Bluetooth biztosítja, hogy pontosan, plusz verejték ellenálló, mosható kivitelben. Az erős basszus, tiszta közép világosság és széles dinamikatartomány, egyszerűen hozza a kedvenc zene az élet, és hogy teljesen elnyelte. Ugyanakkor ezek rendkívül könnyű, így nem is tudom, hogy viseli őket. És hogy egészen képesek összpontosítani a céljait, kiváló szigetelés a környezettől. 


legfontosabb jellemzői

  • extra tartós és könnyű kialakítás
  • Rugalmas fülhallgató a maximális kényelem
  • megbízható rögzítési SportClip
  • verejték ellenálló, antimikrobiális
  • kiváló hőszigetelő környező zajokat
  • Hosszú akkumulátor-élettartam (5 óra)
  • lapos kábel csökkenti gubanc
  • mikrofon vezérlő hívások és a zene ControlTalk
 MONSTER iSport Bluetooth

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Vezeték nélküli szabadság és kényelem

Fejhallgató a Bluetooth vezeték nélküli technológia prémium apt-X kodek és AAC tömörítés támogatását, így biztos lehet benne, hogy a füle hangot továbbít a legmagasabb minőséget. Az elem kb 5 óra, megszakítás nélküli lejátszás és töltés 1,5 óra. Egy másik remekmű a használata lapos kábel, kockázatának minimalizálását gubanc. Vezetékkel, akkor is megtalálja a mikrofont, és három-vezérlés zene és felhívja ControlTalk. Maximális tartománya a forrás több vagy kevesebb szabványos 10 m.


kiváló ergonómia

Fejhallgatót használja, hogy rögzítse SportClip szabadalmaztatott rendszer, amely garantálja a biztonságos illeszkedés, legyen szó akár kerékpározás, futás, avagy egyéb sporttevékenység. Ők is kifejezetten OnmiTip szabható fül, így kiválóan illeszkedik minden felhasználó számára, tartsák be a hallójáratba, és a hosszú hallgatási komfortot. A dobozban található több méretben fülhallgatók, rögzítések SportClip, USB töltőkábel és egy praktikus táska kényelmes hordozhatóság és tárolás.


Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  MON307a7d
Termékszám:  128659-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05