Oldal frissítése

MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear

Mondj búcsút a zavaró kábeleknek és hallgasd a kedvenc zenéidet ezzel a prémium kategóriás vezeték nélküli Monster fejhallgatóval. Azonnal érezni fogod, hogy mi a különbség az egyszerű zenehallgatás és a tökéletes zenei hangélmény között. Ezzel a fejhallgatóval sokkal magasabb szintű zenei hangvisszaadást tapasztalsz majd. Fejhallgató emellett Bluetooth technológiával készült, így vezeték nélkül is használható. A kiváló minőségű kidolgozás tökéletes összhangban van az összecsukható szerkezettel és a forgatható, Dyje stílusú fülpárnákkal. Emellett kivételesen hosszú az akkumulátor élettartama, akár 24 órán keresztül is működőképes.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes design és kivitelezés
  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Modern technológia Bluetooth
  • Memóriahabos fülpárnák
  • Akkumulátor állapotjelző
  • Érintővezérlés
  • Három csatlakozási mód (vezeték nélküli, analóg kábel vagy USB porton keresztül)
  • Hosszú akkumulátor-élettartam akár 24 órányi zenehallgatás vagy akár 30 óra beszélgetési idő

Luxus design

Gyártó elérni ezzel a modellel teljes csoda, ha az ötlet abszolút kényelmet a felhasználó számára, húzta ez a modell tökéletes. Igazán nagy kagyló van szerelve egy nagyon kényelmes memória hab és fitt annyira kényelmes akár hosszú ideig tartó használat esetén. Komfortérzetének a növelése is fel van szerelve hab része a felső híd.

A gyártó szinte csodát tett ezzel a modellel és elérte azt a célját, hogy abszolút kényelmes, teljesen felhasználóbarát fejhallgatót hozzon létre. A kivételesen nagy fülkagylók nagyon kényelmes memóriahabot kaptak, így hosszú időn keresztül kényelmesek. A még nagyobb kényelem érdekében pedig a fejhab is memóriahabos borítást kapott.

Válaszd ki a saját hallgatási módszered

A fejhallgató vezeték nélkül is használható, ebben az esetben a kiváló minőségű beépített akkumulátor hosszú üzemideje hasznos lesz számodra. A készülék emellett használható analóg kábellel és USB porton keresztül is. Bármelyik módot is válaszd, minden kábel megtalálható a csomagban és kicsomagolás után azonnal használhatók. Ezen kívül két hangprofil is beállítható – normál vagy klub mód. A fejhallgatót egy praktikus tokkal szállítjuk.

A csomag tartalma

  • Monster Elements fejhallgató
  • Puha tok
  • 1.8 "audio jack gabalyodásmentes kábel és 1/4"-os adapter
  • Digitális Micro USB kábel, Micro USB közvetlen digitális audió hanghoz
  • Micro USB adapter a teljes méretű USB csatlakozón való töltéshez
 
Kód:  MON312a
Termékszám:  137051-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20