Oldal frissítése

MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear fekete


A DNA-d képes valódi hangzást aprólékos pontossággal értelmezni egy originális dizájnba rejtve? Ha igen, akkor a megfelelő terméket választottad. De ha egyszerűen csak erős basszust és egyedi kialakítást keresel, akkor is jó helyen vagy! A Monster DNA egyszerűen mindent magában rejt, amire egy igényes felhasználónak szüksége van. Ezen kívül kiváló minőségű anyagokból készül és tökéletesen szigetel a környezettől. Ami a külső zaj elnyomását illeti, hasonló eredményre képes mint az aktív zajszűrővel rendelkező társai, azonban nincs szüksége tápegységre.


Legfontosabb jellemzői

  • Kitűnő hangzás minden zenei stílusban
  • Nagyon könnyű konstrukció az egész napos viselésre
  • Kiváló passzív zajszűrés
  • Nagy dinamika-tartomány, erős basszus
  • Port a zenéd megosztására
  • Kényelmes mindennapi használat
  • 3 gombos ControlTalk vezérlés
MONSTER DNA PRO 2.0
 

Kizárólag praktikus megoldások

A Monster DNA nagyon könnyű konstrukciója és kényelmes fülpárnája teszi a fejhallgatót tökéletessé a minennapi használatra. Sőt, egyszerűen összecsukható és hordozható a mellékelt tokban. Két bemeneti jack csatlakozója lehetővé teszi, hogy rácsatlakozz a barátaid fejhallgatójára, hogy együtt hallgassátok a kedvenc zenéiteket.  


Teljes gázzal a Monster Audiotól

A Összesen két kábel található a csomagban, amelyek képesek minimalizálni a gubancok képződését. Az egyik kábel mindkét végén 3,5 mm-es jack csatlakozóval van felszerelve, a másik kábelen pedig megtalálható egy mikrofon és a három gombos ControlTalk vezérlő, amellyel könnyen kezelheti a hívásait és zenéit. A csomag tartalmát egy tisztító kendő zárja.


 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MON335a
Termékszám:  137021-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15