Oldal frissítése

MONSTER Adidas Supernova Sport In Ear

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER Adidas Supernova Sport In Ear


A legendás márka a sport és a zene jön össze, hogy hozzon létre egy headset, kitűnő hangzás aktív felhasználó. Mivel a támogatás a tökéletes koncentráció teljesítményt biztosít erős passzív izolációs környezeti zaj. Biztos lehet benne, hogy a céljaik elérése csak valami zavar. Egy mikrofonnal és vezérlő kábel ControlTalk szolgálja továbbá a hívások és a zene lejátszása. Fejhallgató is ellenálló a verejtékkel és használat után könnyen lehet öblíteni.


legfontosabb jellemzői

  • Monster és kiváló hangminőséget ergonómia Adidas
  • extra kényelmes mindennapi viselet
  • kiváló környezeti zaj szigetelés
  • szabadalmaztatott rögzítő SportClip tartja a fülhallgatót a fülébe
  • lapos kábel csökkenti gubanc
  • mikrofon és a zene / telefon vezérlőkábel ControlTalk
  • Csomagolás táska szállítására
ONSTER Adidas Sport Supernova

kiváló ergonómia

Fejhallgatót használja, hogy rögzítse SportClip szabadalmaztatott rendszer, amely garantálja a biztonságos illeszkedés, legyen szó akár kerékpározás, futás vagy bármilyen egyéb tevékenység. És kapsz egy tökéletes fülhallgató egy választás több különböző méretű befejezés. Egy másik ergonomikus mestermű használatát a lapos kábel, kockázatának minimalizálását gubanc. A korszerű ergonómiai is fejhallgató nagyon kényelmes, így szeretni fogja viselni minden nap, nem csak a sportban.


Kód:  MON330a6d
Termékszám:  137023-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10