Oldal frissítése

MONSTER Adidas Sport Response Earbuds lila

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

MONSTER Adidas Sport Response Earbuds lila


A legendás sport és audio márka összeállt, hogy egy kitűnő hangzású, aktív felhasználók számára tervezett headsetet hozzon létre. Futás, kerékpározás vagy bármilyen más kültéri tevékenység közben használhatod, hiszen kis mértékben átengedi a külső hangokat. Így mindig képben lehetsz, hogy mi történik körülötted és elkerülheted az esetleges baleseteket. A fülhallgató ellenáll a verejtéknek és használat után könnyedén elöblítheted. 


Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű Monster hangzás, Adidas ergonómikus kialakítással
  • Továbbítja a környezetből jövő hangokat
  • Szabadalmaztatott SportClip rögzítő tartja a fülhallgatót a füledben
  • Lapos kábel megakadályozza a gubancolódást
  • Alkalmas bukósisak alá, szemüvegek mellé...
MONSTER Adidas Sport Response

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Kiváló ergonómikus kialakítás

A fülhallgatók a szabadalmaztatott SportClip rendszert használják a biztonságos illeszkedéshez, így nyugodtan kerékpározhatsz, futhatsz vagy végezhetsz bármilyen más sporttevékenységet vele. Ezen kívü, hogy biztosítsuk a fülhallgató tökéletes illeszkedést a hallójáratodba, többféle méretű füldugót is találsz a csomagban. Az ergonómikus kialakítás másik mesterműve a lapos kábel használata, amellyel minimalizáltuk a gubancolódás kockázatát. A vékony profilnak köszönhetően a fülhallgató zökkenőmentesen alkalmazható bukósisak alatt, szemüveg mellett vagy sapka alatt is.


 
Kód:  MON330a6g
Termékszám:  128650-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15