Oldal frissítése

Monkey otthoni, műanyag csúszda - kék

4,6 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Monkey otthoni, műanyag csúszda - kék

Tegye felejthetetlenné a szórakozást gyermekei számára a Monkey's kék színű otthoni csúzdával! Ez a remek csúzda ideális 3-10 év közötti gyermekek számára. A csúszda csúszási felületének hosszúsága 2,9 m, míg magasssága 1,5 m. Kül- és beltéren egyaránt használható. A csúszda továbbá el van látva egy locsoló csatlakoztatóval, így növelhető a csúszóssága.

A csúszda különleges gyártási folyamata gondoskodik a kiváló csúszósságról. Az izgalmas és szórakoztató csúszdázás mindenkit boldoggá tesz majd! A Monkey házi csúszdákat a biztonsági szabványoknak megfelelve gyártják: magas minőségű felület, kivételes tartósság, időtálló festés még a legextrémebb időjárási körülmények között is. A meggyőző tulajdonságai mellé, a gyártó 7 év törési garanciát biztosít. Az anyaga újrahasznosított polietilénből készült, így környezetbarát. A csúszdát az Európai Unióban gyártották.

Műszaki adatok:

Elhelyezés:
Beállíthatja a magasságot 150 cm-ig
Otthoni használatra

Anyaga:
Polietilén (újrahasznosítható)

Fizikai adatok:
A csúszási felület hossza: 2,9 m
Szín: kék

Ajánlott kor:
3-10 év

Paraméterek

Alap jellemzők

Típus Kerti
Kód:  HRAa2207
Termékszám:  5413050041834

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20