Oldal frissítése

MONIX Roma

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

MONIX Roma

A Monix Roma modellt főként olasz kávék készítésére ajánljuk, amely garantálja az utánozhatatlan aromát. A kávéfőző sima felülete rozsdamentes acélból (18/10) készült, ergonomikus kialakítású markolattal. A tetején található egy dekoratív és praktikus gomb, amely hőálló műanyaggal van bevonva. Nincs olyan tűzhely, amelyhez ne lehetne használni, beleértve az indukciósat. Sőt, a kávégép tömítése bármikor cserélhető is. A speciális szűrőnek köszönhetően fele annyi kávéra lesz szüksége, mint korábban. A Moka csésze ideális választás az olasz kávé íze és aromája iránt rajongóknak. Semmi másra nem lesz szüksége ahhoz, hogy kiváló kávét készítsen.

Legfontosabb jellemzők

  • Hat csésze kávéhoz - 0,30 liter
  • Ergonómikus markolat
  • Rozsdamentes acélból készült
  • Biztonsági túlnyomás szelep
  • Elektromos, gáz- és kerámia és indukciós főzőlapokhoz
  • Hagyományos kávé elkészítéséhez

Hogyan készítsünk kávét?

Nem kell többé aggódnia a bonyolult elkészítés miatt sem. A víz egyszerűen az alsó tartályba csorog, miközben a kávét egy tölcsér segítségével hozzáadjuk. Csak arra ügyeljünk, hogy ne felejtsük el a kávéfőzőbe tenni a szűrőt. Ezután tényleg nincs más dolgunk, mint behelyezni a kancsót. Nagyjából négy perc múlva kész a friss kávénk, utánozhatatlan illatával és ízével.

 
Kód:  MON029
Termékszám:  M610006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20