Oldal frissítése

MONIX Eterna M630010 - 10 adagos

Kiegészítők a termékhez

MONIX Eterna M630010 - 10 adagos

A Monix Eterna kávéfőző tradicionális olasz kávé készítésére szolgál. Rozsdamentes acélból (18/10) készült, extra sima felülettel. Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, a fedelén található dekoratív és praktikus gomb pedig hőálló műanyagból készült. Minden fajta tűzhelyhez használható, beleértve az indukciós főzőlapot is. A kávéfőző tömítése cserélhető, és távtartó szűrőjének köszönhetően a beletöltött kávé mennyiségét is megfelezheted. A Moka kávéfőző ideális az erős olasz kávé minden szerelmesének, akik nem tudnak elszakadni az összetéveszthetetlen aromától, és csodálatos ízvilágtól. Ennél a készüléknél nincs is többre szükséged a tökéletes kávé elkészítéséhez!

Legfontosabb jellemzők

  • 10 csésze kávé - 0,50 liter
  • Ergonómikus fogantyú
  • Rozsdamentes acélból
  • Biztonsági szelep
  • Elektromos, gáz- és kerámia tűzhelyen és indukciós főzőlapon is használható
  • Hagyományos kávékészítés

Hogyan kell elkészíteni a kávét?

Nem kell aggódnod a bonyolult szabályok miatt. Az alsó tartályt töltsd tele vízzel, a tölcsért pedig kávéval. Ne felejtsd el a szűrőt behelyezni a készülékbe. Ezt követően a kávéfőző minden részét csavard egymásba, majd várj körül-belül 4 percet, és a csodálatos aromájú kávét máris fogyaszthatod.

 
Kód:  MON027
Termékszám:  M630010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05