Oldal frissítése

AlzaErgo monitorállványok és monitor tartók

AlzaErgo monitor tartó az íróasztalhoz

Az AlzaErgo monitortartók javítják a PC beállításait

A megfelelő monitor tartó fontos része minden számítógép beállításának, akár otthon, akár az irodában dolgozol, akár játszol. Ezért terveztük az AlzaErgo monitortartóinkat a megbízható kompatibilitás és a széles körű felhasználási lehetőségek szem előtt tartásával. Ugyanakkor a könnyű kezelhetőségre, a hatékony helykihasználásra és a tartók széles választékára is összpontosítottunk, hogy mindenki kedvére válogathasson. Az AlzaErgo monitortartók egyszerűen egy teljesen új szintre emelik a számítógépek beállítását.

AlzaErgo asztali monitor tartó

AlzaErgo monitor tartók - különböző típusok széles választéka

A széles választékból minden beállításhoz és telepítéshez megtalálható a negfelelő AlzaErgo monitortartó. A típustól függően a tartót felszerelheted a falra, az asztal szélére, az asztalon keresztül vagy lazán az asztalra fektetve. Az AlzaErgo monitortartó egyszerre akár 4 monitort is képes egyszerre megtartani, akár 50 kilogramm össztömegű teherbírással, amit a bonyolult PC-beállításokkal rendelkező szakemberek biztosan értékelni fognak. Természetesen a tartóból nem hiányzik a VESA rögzítés vagy az ívelt monitorok támogatása sem.

A kényelem az első - ez a kulcsa az AlzaErgo monitortartóknak

Mi is a maximális kényelemre törekszünk. Ezért az AlzaErgo tartók az egyszerű zsanértól az összecsukható mechanizmuson át a teljes mozgásszabadságot biztosító rugós rendszerig terjedő beállítási lehetőségeknek köszönhetően magas fokú kényelmet garantálnak. Az áttekinthető rajzoknak és az egyes termékekhez tartozó teljes körű információknak köszönhetően az igényeidnek megfelelő monitortartót választhatsz. Ezenkívül a csomagban találsz egy teljes szerelőkészletet is, világos és egyszerű összeszerelési útmutatóval.

AlzaErgo fali tartó monitorhoz
Rapture gaming monitor tartó

Játssz az effektussal, és próbáld ki a Rapture monitortartókat

Az AlzaErgo monitortartók kifinomultak és funkcionálisak. Ha azonban kísértésbe esnél, hogy díszes dizájnnal és érdekes szerkentyűkkel fejleszd, nézz körül a Rapture termékcsaládban. A Rapture monitortartók elnyerik mindazok szívét, akik értékelik a beépített USB hubot, az RGB-világítást vagy a tökéletesen szervezett számítógép-összeállításhoz szükséges kábelkezelés rendszerét. Különösen a YouTuberek lesznek elragadtatva a kombinált monitor-, kamera- és világítástartótól.

Paraméterek módosítása
260 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05