Oldal frissítése

Monitor állvány, 10-es méret, bézs

4,3 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Monitor állvány, 10-es méret, bézs

Adja meg monitorának az optimális magasságot. A megfelelő ergonómia szabályai szerint a  monitornak olyan magasságban kell lennie, hogy annak a felső éle egyvonalban legyen a szemmagasságával. A leggyakoribb monitorok és asztalok azonban  jelentősen csökkentik ennek a megvalósulását, ezáltal növelve a nyaki gerincet érő stresszt,  aminek eredményeként kialakul a hátfájás. Ez az állvány kiküszöböli ezt a helyzetet, és a nagyobb kényelem érdekében hozzájárul az egészségéhez, amit a hosszú munkaidő során biztosan érétkelni fog. Az állvány ugyancsak alkalmas a laptop monitor megemelésére - így egészen egyszerűen átkonvertálhatja azt egy asztali LCD kijelzővé..
3 különböző magasságú lehetőségből választhat. így egyszerűen kiválaszthatja az Önnek megfelelő, optimális magasságot. Az állvány alatti tér A4-es méretű papírnak megfelelő hellyel rendelkezik, így rendkívül praktikus tárolóhelyet biztosít. Kiváló minőségű laminált anyagból készült amely több színben is elérhető. Az ülésmagasságot mindig az Ön igényeinek megfelelően tudja beállítani, emellett az állvány teljesen egybeolvad majd az íróasztalával.
A termék szétszerelt állapotban érkezik.
Műszaki adatok:
Anyaga:
laminált
Teherbírás:
50 kg-ig
Méretek:
Terület: 36 x 25 cm
Magasság: 10 cm
Színek:
bézs

Paraméterek

Szín

Szín Bézs

Jellemzők

Anyag Laminált fa
Maximális terhelhetőség 50 kg

Méret

Szélesség 36 cm
Magasság 10 cm
Mélység 25 cm
Kód:  POD005b1
Termékszám:  P10B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20