Oldal frissítése

Moneual MR6800M (ME685)

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Moneual MR6800M (ME685)

A felmosó és a porszívó kombinációja robotizált változatban 

Bemutatjuk a robotfelmosóval kombinált Moneual MR6800M hibrid robotporszívót, amellyel felporszívózhat, de akár a padlót is felmoshatja. Választhat a porszívózás, a felmosás vagy a kettő egyidejű kombinációja között. A választás az Öné, attól függően, hogy éppen milyen padlót szeretne feltakarítani. A nagyon alacsony zajszintnek köszönhetően a porszívó éjszaka is működhet anélkül, hogy Önt bármilyen módon zavarná.

Minőségi technológia a tökéletes tisztaság érdekében

A takarítás minőségét a két oldalkefe, a speciális multifunkciós forgókefe és természetesen a nagy teljesítményű BLDC szívómotor biztosítja, amelynek élettartama akár tízszer hosszabb, mint a robotporszívókban leggyakrabban használt szívómotoroké. A speciális felmosóval kombinált porszívó tökéletes segítő a háztartásban. A felmosó különleges szerkezetű szövetből készült (pl. Duo Fact), amelynek köszönhetően a piszok nem tapad a felmosó felületére, hanem az egyes szövetszálak elnyelik azt, ezáltal a nagy alapterületű padlókat is alaposan tisztán tarthatja. A megfelelően nagy méretű víztartály biztosítja azt, hogy a felmosóra elegendő tiszta víz jusson. 

Nehéz helyzetekben is tökéletes

Vékony szerkezetéből adódóan a bútorok alatt is kitakaríthat a speciálisan kifejlesztett Shadow (árnyék) programmal, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a közvetlen napfénytől elzárt helyeken, például ágyak és bútorok alatt vagy akár éjszaka is takaríthasson.

A tökéletes szűrés biztosítja a tiszta levegőt

A négyrétegű szűrőberendezésnek köszönhetően ez a lenyűgöző porszívó a legapróbb porszemeket is felszedi, így allergiában szenvedők és asztmások otthonában is kiválóan használható.

Új generációs akkumulátor

Megkedveli a modern lítium vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátorokat, amelyek élettartama háromszorosa a hagyományos nikkel, Li-Ion vagy Li-polimer akkumulátoroknak A másik előnye az, hogy élettartama több mint 1000 töltési ciklus. A készülék további előnye az, hogy figyelmeztet a portartály ürítésére és a szűrő tisztítására.

Legfontosabb jellemzői

  • Hibrid robotporszívó és robotfelmosó egyben
  • Modern LiFePO4 akkumulátorok
  • A 42 érzékelő segíti a gyors és hatékony padlótisztítást
  • Magassága csupán 8,6 cm
  • A négyrétegű szűrő a legfinomabb port is összegyűjti
  • BLDC erős szívómotor turbó fokozattal

Többszörösen díjnyertes

A Moneual MR6800M számos kategóriában elnyerte a rangos Plus X Award "A 2014-es év legjobb terméke" díjat és a TESTMAGAZIN újság 87,2%-os eredménnyel a nagyon jó termék közé sorolta. A Moneual MR6800M az egyetlen termék, amely egyesíti a minőségi robotporszívó és a felmosórobot előnyeit.

Paraméterek

Tápellátás

Töltési idő 1,96 óra
Működési idő 117,65 perc

Porszívó típus

Zaj

Zajszint 68 dB

Szín

Szín Fekete

Zajszint

Zajszint 68 dB
Kód:  IC510a
Termékszám:  MR6800M

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10