Oldal frissítése

Momit Otthon termosztát Starter Kit

3,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Momit Otthon termosztát Starter Kit

 Termostat Momit Home Gateway

Smart Wireless termosztát

Momit Otthon termosztát intelligens vezeték nélküli termosztát, amely összehozza a hihetetlen kényelem és a jó közérzet az irányítást a fűtési rendszer. Ellenőrző kompatibilis 95% a fűtési rendszer, akár megfullad gáz, villany vagy szilárd tüzelőanyagok, ez a megfelelő megoldás az Ön számára.


 Termostat Momit Home Gateway

intelligens fűtési

A termosztát kihozott egy karcsú kialakítás lehetősége megváltoztatja a színét a keret. Hála a környezeti termosztát érzékelők könnyen felismeri a jelenlétét az emberek a házban, és a tervek szerint intelligens módon szabályozza a fűtési és energiát takarít meg.


Összekapcsolása az otthoni hálózathoz

A hálózati ethernet kábel segítségével egyszerűen csatlakoztathatja az otthoni hálózathoz, és csak élvezi az előnyeit származó intelligens termosztát. Természetesen lehetőség van összekapcsolásának több darabból Otthon termosztát hőmérséklet-szabályozás minden szobában függetlenül.

 Termostat Momit Home Gateway

Könnyebb, mint valaha

Csak meg kell érinteni a képernyőn a smartphone, akkor módosíthatja a beállításokat, és hőmérsékletű fűtési bárhol is van a világon. A telefon és az GPS termosztát pontosan tudja, hol van, és fűthető előre, mielőtt hazaér a munkából.

 Termostat Momit Home Gateway

 Termostat Momit Home Gateway

legfontosabb jellemzői

  • Időjárás előrejelzés.
  • Érzékelő jelenléte a házban.
  • Összekötő okostelefon.
  • Mérése hőmérséklet és a páratartalom.
  • Kompatibilis a legtöbb fűtési rendszerek.
  • Fekete színű. 

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Kód:  MONT01d
Termékszám:  BMHTPV1-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20