Oldal frissítése

Momit intelligens termosztát

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Momit intelligens termosztát

Termostat Momit Home Smart Termostat

vezeték nélküli termosztát

Momit intelligens termosztát intelligens vezeték nélküli termosztát, amely összehozza a hihetetlen kényelem és a jó közérzet az irányítást a fűtési rendszer.Ellenőrző kompatibilis 95% a fűtési rendszer, akár megfullad gáz, villany vagy szilárd tüzelőanyagok, ez a megfelelő megoldás az Ön számára. Köszönhetően a WiFi technológia, könnyen csatlakoztatható az otthoni hálózathoz.


intelligens fűtési

A termosztát kihozott egy karcsú kialakítás LED érintőképernyős kijelző és a változások lehetőségét hat előre megadott sablonok. Hála a környezeti érzékelők, termosztát könnyen észre változást a fényerősség, átmenetek között éjjel-nappal, vagy akár az emberi jelenlétet a házban, és a tervek szerint intelligens módon szabályozza a fűtési és energiát takarít meg.

Termostat Momit Home Smart Termostat

Termostat Momit Home Smart Termostat

Az összekapcsolás a mobiltelefon

Csak meg kell érinteni a képernyőn a smartphone, meg lehet változtatni a beállításokat, és a fűtési hőmérséklet, bárhol is van a világon. A telefon és az GPS termosztát pontosan tudja, hol van, és fűthető előre, mielőtt hazaér a munkából.


legfontosabb jellemzői

  • Időjárás előrejelzés.
  • Környezeti fényérzékelő.
  • Érzékelő jelenléte a házban.
  • Összekötő okostelefon.
  • Mérése hőmérséklet és a páratartalom.
  • Kompatibilis a legtöbb fűtési rendszerek.

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Világítás, Fűtés és hűtés
Kód:  MONT01
Termékszám:  MOMITSTBV1-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05