Oldal frissítése

MomCare Perineális gyógyító hab boszorkánymogyoróval és orbáncfűvel 100 ml

7 790 Ft

MomCare Perineális gyógyító hab boszorkánymogyoróval és orbáncfűvel 100 ml

Boldog vagy, hogy végre megszületett a hőn áhított baba, és most szeretnél gondoskodni a szülés során megviselt testedről? Remek megoldás a gát területére a MomCare speciális gyógyító hab, amely alkalmas a fájdalom és a viszketés enyhítésére, a duzzanat csökkentésére és az aranyér, a gát szakadás, a varratok és az egész gát területének gyógyítására . Császármetszés után is alkalmas. Azonnali enyhülést biztosít, regenerál, kellemesen hűsít, és közvetlenül a fájó területeken szívódik fel, nem kerül a párnára vagy a betétre. A MomCare Perineal gyógyító hab a csodamogyoró és az orbáncfű kivonatát tartalmazza, amelyek gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal büszkélkedhetnek, valamint kamilla kivonat, borsmentaolaj és E-vitamin is van benne. Összetételében nincs illatanyag, színezék vagy tartósítószer.

A MomCare gyógyító hab legfontosabb jellemzői - csodamogyoróval és orbáncfűvel

  • A MomCare hab alkalmas a gátkörnyék területére
  • Enyhíti a fájdalmat és a viszketést, csökkenti a duzzanatot, gyógyítja az aranyeret, a szakadást, továbbá a varratok helyét
  • Császármetszés után is alkalmas
  • Azonnali enyhülést biztosít, hűsít, regenerál és közvetlenül a fájó területen szívódik fel
  • Csodamogyoró, orbáncfű, kamilla, borsmentaolaj és E-vitamin van benne
  • A MomCare hab illat-, színezék- és tartósítószermentes

Alkalmazás:
Használd közvetlenül a szülés után. Az érintett területet mosd le intimzuhannyal, és alkalmazd a habot hűtőpárnára vagy szülés utáni párnára. Vidd fel az érintett területre.

Összetétel

Hamamelis Virginiara Flower Water, Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin, Alcohol and Isopropylalcohol and Chamomilla Recutita Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Mentha Piperita Oil, Tocopheryl Acetate

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Hab

Rendeltetés

Meghatározás Intim

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Aranyérre, Hegre, Ödémára, Bőrnyugtató
Kód:  BABY21947
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5997591700905

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10