Oldal frissítése

MojePouzdro "Skull" hátlap + védőüveg - iPhone 5s / SE

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MojePouzdro "Skull" hátlap + védőüveg - iPhone 5s / SE

Ismerd meg a MojePouzdro tökéletesen egyedi kivitelezésű hátlapjait, melyeket pontosan a Te telefonodra terveztünk! A maximális védelem elérése érdekében a csomag egy rendkívül tartós védőüveget is tartalmaz, amely tökéletesen illeszkedik az adott típusú mobiltelefonok kijelzőjére.

Legfontosabb jellemzők

  • Hármas védelem
  • Limitált, exkluzív hátlap témák
  • Rendkívül tartós anyag
  • Eredeti Alza design
  • A csomag védőüveget is tartalmaz

Hármas védelem

A MojePouzdro hátlapok úgy lettek kifejlesztve, hogy a legmagasabb szintű védelmet biztosítsák készüléked számára. A felhasznált anyagokat az űrkutatásban is alkalmazzák, ezért elképesztően strapabíróak, már-már elpusztíthatatlanok. A MojePouzdro hátlapok két rétegből állnak: egy belső gumis szegmensből és a külső keretből, melyen kívülről a nyomtatott grafika is látható. A töltő csatlakozójához, a kamerához és a gombokhoz külön nyílások biztosítják a hozzáférést. A tökéletes védelem a kiváló minőségű védőüvegben teljesedik ki, amely szintén a csomag tartalma.

Design by Alza

Védd Apple iPhone 5s / SE Plus okostelefonodat az Alza limitált kiadású, egyedi kivitelezésű hátlapjaival és a hozzájuk tartozó védőüveggel. Ha unod a sablonos hátlapokat, a MojePouzdro az ideális választás számodra! Tűnj ki a tömegből és fejezd ki saját ízlésedet a MojePouzdro segítségével!

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE (2016), iPhone SE (2020), iPhone SE (2022)

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag

Szín és motívum

Szín Mintás

Típus és anyag

Használat Mindennapi
Kód:  AMC00167
Termékszám:  APP-IPH5SKU0027CAT-D

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15