Oldal frissítése

Modul POE (Power Over Ethernet) 5V- 48V, LED, Gigabit

4,8 24 értékelés
2 190 Ft

Modul POE (Power Over Ethernet) 5V- 48V, LED, Gigabit

Passzív adapter, amelynek célja, hogy a rendszert Power Over Ethernet (POE)-tel ruházza fel. Ez az adapter az áramellátást biztosítja a kerek tápcsatlakozó felől a fel nem használt pár UTP kábelen keresztül, vagy csak egy kábelen keresztül, amely képes az adatforgalmat és a tápegységet egyszerre lefolytatni.
Másrészt lehetséges a második UTP kábl eltávolítása, vagy használható a kompatibilis eszköz (WRAP, RouterBoard) is. Összehasonlítva az aktív és passzív adaptereket, utóbbi abban különbözik, hogy nem tartalmaz további komponenseket. Ezt fel lehet használni WRAP eszközökkel, vagy más RouterBandekkel, amelyek támogatják a passzív Power Over Ethernet rendszert. A modul fel van szerelve vizuális ellenőrzés céljából egy LED panellel is.

 

Műszaki adatok:
Jelenleg támogatott határértékek:
0.5A - 1.5A

A támogatott feszültségi határértékek:
5V - 48V

Tápfeszültségi bemenet:
DC jack 2,1 mm

Adato:
1,2 & 3,6 & 4,5 & 7,8

Áramellátás:
RJ45 csapok 4.5 (pozitív)
RJ45 csapok 7,8 (negatív)

Kód:  PW050h3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  POE-LED-GB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10