Oldal frissítése

MODECOM TPK1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MODECOM TPK1

A Modecom TPK1 vezeték nélküli billentyűzet ideális megoldás a nappaliba vagy az irodába. Kompakt mérete és kis tömege ellenére az összes olyan funkcióval felvértezték, amelyek a kényelmes gépeléshez vagy és a számítógépes teljes vezérléséhez szükségesek. A hagyományos billentyűzet mellett, a numerikus billentyűzet helyén egy nagyméretű touchpad található, amellyel a nagyítás, a beillesztés vagy az ikonok mozgatása nagyon egyszerű és gyors lesz. 

 

Legfontosabb jellemzők

  • Multitouch touchpad
  • Kényelmes gépelés
  • Strapabíró billentyűk
  • Alacsony profilú billentyűk
  • Hatótávolsága eléri a 7 métert

Egy praktikus touchpad

Az érintőpad a vezérlő alkalmazások kezelése vagy a rutin munka során példátlan kényelmet garantál számodra. Területe 93,2 x 80,4 mm, és két módon is használható - hagyományos egérként vagy érintőképernyőként, ahogy az okostelefonokon. A billentyűzet gombjait elsősorban a kényelmes és hatékony használatot előnyben részesítő felhasználók fogják nagyra értékelni. A klaviatúra összesen 80 nyomógombbal rendelkezik, közöttük 12 funkcióbillentyűvel.
A Modecom TPK1 billentyűzet nem csak a számítógéppel használható, de számos különböző készülékkel, például laptoppal, tablettel vagy mini Smart TV-vel is kompatibilis. Mivel vezeték nélkül működik, így elég csak a vevőegységet a kívánt készülékhez csatlakoztatni. A párosítás automatikusan történik, így nem kell semmit telepíteni. Ráadásul az elemek mellett egy tároló rekeszt is találhatsz a vevőegység számára, így az garantáltan nem fog elveszni. A billentyűzet hatótávolsága 7 méter.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Televízióhoz

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Alacsony profilú
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Keskeny
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Keskeny

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Touchpad

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 32 cm (320 mm)
Magasság 17,9 cm (179 mm)
Kód:  UM885n1
Termékszám:  K-MC-TPK1-100-U
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05