Oldal frissítése

Google mobiltelefonok

Mobily Google Pixel

Google Pixel

A Google nem csak egy keresőmotor, hanem egy csúcskategóriás okostelefon márka is. A Google Pixel telefonok fő erősségei közé tartozik a tiszta, optimalizált és mindig frissített Android rendszer. De a Pixel telefonok nagyon jó minőségű kamerát, korlátlan felhőalapú tárhelyet a fotókhoz és kifinomult hangasszisztens szolgáltatásokat is kínálnak. Ezenkívül az amerikai vállalat akár öt évig garantálja a Pixel telefonok szoftveres támogatását. Nézzük, mi mindent kínálnak a Google Pixel telefonok.

Google telefon Pixel

Google Pixel telefonok

A Google Pixel 6 és a Google Pixel 6 Pro okostelefonok a Google saját chipkészletének köszönhetően csúcsminőségű kamerát, kiváló teljesítményt és maximális biztonságot kínálnak, és mindezt teljesen egyedi dizájnba csomagolva. A nagyméretű, HDR-támogatással ellátott OLED-panelek most már rendszeresen kihasználják a megnövelt képfrissítési frekvencia előnyeit, és ujjlenyomat-érzékelőt is tartalmaznak. További plusz a 5G támogatás, USB-C gyors töltés és változatos színválaszték. A Google Pixel telefon ma már egy teljes értékű zászlóshajó telefon.

A Google Pixel tiszta Android rendszerrel érkezik

A Google Pixel telefonok természetesen a legtisztább Android rendszerrel érkeznek. Mivel a gyártó egyben az operációs rendszer fejlesztője is, az optimalizálás itt nagyon magas szintű, aminek köszönhetően a mobil fürgén fut, de az akkumulátort mégis kíméli némileg. Ráadásul mindig a legújabb frissítések állnak rendelkezésre, a Google Pixel telefonok esetén akár öt évig.

Google Pixel Čistý Android
Služby Google Pixel

Google Pixel - szolgáltatások

A Google Pixel telefonok természetesen rendelkeznek Google Assistant szolgáltatással. Megkérdezheted a hangalapú asszisztenst, hogy milyen lesz az időjárás, vagy utasíthatod zenelejátszásra. Egy másik funkció a Google Lens, amely képes felismerni tárgyakat, arcokat vagy épületeket fényképeken vagy valós időben. A népszerű Google Pixel Launcher kezdőképernyőt szintén a telefon része.

    Paraméterek módosítása
    20 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15