Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Mobil klímák

A mobil klíma ideális megoldás a forró nyári napokon, amikor az ember hálás minden hűsítő helyzetért. Könnyedén áthelyezheted egyik helységből a másikba, vagy magaddal viheted a hétvégi házba, mivel csak egy ablakra és elektromos csatlakozóra van szükséged hozzá. A számodra megfelelő mobil klíma kiválasztását azonban több paraméter befolyásolhatja.

Folytatás
Paraméterek módosítása
34 termék

Mobil klímák

Bár a hordozható légkondicionáló technológiája már jó ideje jelen van a piacon, még nincs közmegegyezés a hordozható klímák megnevezéséről. Az említetteken kívül hordozható légkondi, mobil légkondi, álló klíma és hordozható klíma néven is találkozhatsz velük, ezek az elnevezések mind ugyanazt a termékkategóriát takarják.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05