Oldal frissítése

MIXA Sensitive Skin Expert Sérum Set 90ml

Leárazás -20 %
9 430 Ft 11 790 Ft

MIXA Sensitive Skin Expert Sérum Set 90ml

Fedezd fel az innovatív bőrápolás világát a MIXA új szérumaival. A három egyedülálló MIXA Sensitive Skin Expert Sérum Set termék egyesíti erőit, hogy optimális eredményeket biztosítson bőrödnek. Az új kombinációkkal simább, egységesebb és tökéletesen hidratált bőrre számíthatsz. Válaszd meg a szépséghez vezető utat, és fedezd fel az érzékeny bőrre szánt szérumok által kínált ápolási lehetőségeket. Minden szérum egy pár aktív összetevőt tartalmaz, amelyek harmóniában működnek együtt az optimális eredmények elérése érdekében. Ráadásul hipoallergének és gyógyászatilag teszteltek, így biztos lehetsz benne, hogy bőröd biztonságban van. Élvezd az egyedi igényeidnek megfelelően kialakított bőrápolást.

MIXA Sensitive Skin Expert Sérum Set 90ml

A MIXA Sensitive Skin Expert Sérum Set kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • A MIXA Sensitive Skin Expert Sérum Set kozmetikai készlet 3 szérumból áll
  • Hipoallergén, érzékeny bőrre is alkalmas
  • A tökéletlenség elleni szérum csökkenti a mitesszereket, a pattanásokat és a látható pórusokat
  • A sötét foltok elleni szérum csökkenti a sötét foltok intenzitását és élénkíti az arcszínt
  • A kiszáradást gátló szérum fokozza a hidratálást és csökkenti a feszülés érzését

Szérum a tökéletlenségek ellen

A MIXA Sensitive Skin Expert Sérum tökéletlenségek elleni szérum kifejezetten az olyan problémák, mint a mitesszerek, pattanások és látható pórusok elleni küzdelemre lett kifejlesztve. Szalicilsavat tartalmaz, amely csökkenti a felesleges faggyút, összehúzza a pórusokat és minimalizálja a foltok megjelenését. Niacinamidot is tartalmaz, amely csökkenti a tökéletlenségeket és csillapítja az ezzel járó kellemetlenségeket a bőrön. Klinikailag bizonyított, hogy ezek az összetevők együtt hatékonyan csökkentik a tökéletlenségeket, és simábbá és hibátlanabbá teszik a bőrt.

MIXA Sensitive Skin Expert Sérum Set 90ml

Szérum a sötét foltok ellen

A MIXA Sensitive Skin Expert Serum sötét foltok elleni szérum kifejezetten a bőr fényességének javítására és a sötét foltok megjelenésének csökkentésére készült. Cg-vitamint tartalmaz, amely érzékeny bőrre is alkalmas, és segít javítani a bőr fényét. A glikolsav gyengéden hámlasztja a bőrt, elősegíti az egyenletes tónust és csökkenti a sötét foltok megjelenését. Klinikai vizsgálatok kimutatták a sötét foltok intenzitásának csökkenését és a bőr általános kivilágosodását, ami egységesebb és világosabb arcszínt eredményez.

MIXA Sensitive Skin Expert Sérum Set 90ml

Kiszáradást gátló szérum

A kiszáradást gátló szérum azonnali hidratálást és nyugtatást biztosít a bőrnek. Hialuronsavat tartalmaz, amely hidratálja és dúsítja a bőrt, valamint tejsavat, amely nyugtató hatású és segíti a bőr kisimítását. Az összetevők ezen kombinációja hozzájárul a bőr védőgátjának megerősítéséhez, valamint csökkenti az irritáció és a feszülés érzését. Klinikai vizsgálatok kimutatták a bőr hidratáltságának növekedését és simább, teltebb megjelenését. A MIXA Sensitive Skin Expert Sérum szérumnak köszönhetően bőröd jól hidratált, telt és sima lesz.

MIXA Sensitive Skin Expert Sérum Set 90ml

Összetétel

Szérum a sötét foltok ellen
Aqua / water, niacinamide, glicerin, peg/ppg/polibutilénglikol-8/5/3 glicerin, butylene glycol, aszkorbil-glükozid, glikolsav, methyl gluceth-20, karbomer, sodium hyaluronate, sodium hydroxide, kapril-glikol, tetrasodium glutamate diacetate, biosaccharide gum-1, maltodextrin, polysorbate 20, salicylic acid, parfüm / illat (f. I. L. Z70032743/1).

Szérum a tökéletlenségek ellen
Aqua / water, alkohol denat.., glicerin, propanediol, niacinamide, peg-60 hidrogénezett ricinusolaj, sodium hydroxide, hidroxi-acetofenon, hidroxietil-piperazin etán-szulfonsav, hidroxipropil guar, lactic acid, fitinsav, salicylic acid, parfüm / illat (f. I. L. Z70032052/1).

Száradásgátló szérum
Aqua / water, pentylene glycol, glicerin, peg/ppg/polibutilénglikol-8/5/3 glicerin, panthenol, lactic acid, peg-60 hidrogénezett ricinusolaj, methyl gluceth-20, butylene glycol, biosaccharide gum-1, kapril-glikol, karbomer, citromsav, maltodextrin, sodium hyaluronate, sodium hydroxide, parfüm / illat (f. I. L. Z70031550/1).




Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Arcszérum

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KSPL4693s
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KSPL4693s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10