Oldal frissítése

MIXA babaolajos habzó fürdető

4,5 8 értékelés
2 690 Ft

MIXA babaolajos habzó fürdető

A kisgyermekek gyakran szeretik a fürdést, hiszen közben csupa szórakoztató és élvezetes tevékenység végezhető. A MIXA babáknak kifejlesztett habzó olajos fürdetője minden igényt kielégít, melyre a bababőrnek szüksége lehet. Hatékonyan táplálja és tisztítja a babák bőrét, és összetevőinek köszönhetően minimális az allergiás reakciók kialakulásának lehetősége. Bőrgyógyászatilag tesztelt, és nem tartalmaz káros parabének.

Miért fürdesd ezzel a termékkel a babádat? 

  • Minimális az allergiás reakciók kialakulásának lehetősége
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt és nem tartalmaz parabéneket és szappant
  • Rendkívül könnyen lemosható
  • 400 ml-es kiszerelés

Összetevők:

Agua / water, glycerin, sodium laureth sulfate, peg 200, hydrogenated glycerol palmate, coco-betaine, polysorbate 20, peg 7 glyceryl cocoate, ppi – 5 – cetek – 20, peg 60 hydrogenated kastrol oil, VI 14700/red 4, cocamidemea, ceteareth, parfum, sodium chloride, sodium benzoate, sodium hydroxide, prunus amygdalus, dulcius oil.

Paraméterek

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Típus

Bőrtípus Baba, Gyerek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  DKO214
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600550368574
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05