Oldal frissítése

MiVia Essential 350 Lila

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MiVia Essential 350 Lila

Szeretne egészségesebb életmódot élni a mai rohanó világban, de nem tudja, hogyan kezdjen neki? Ideális kezdés lenne, ha megvásárolná ezt a sport karórát, amelyet innovatív technológiákkal szereltek fel, hogy segítse az egészségesebb életvitelben. Nem számít, hogy a sportnak vagy az egészségesebb életmód útján szeretne elindulni. Ez a karóra mérni fogja minden tevékenységét, így megismerheti, hogy hogyan tud tenni érte. Ez az első olyan sport karóra, amely beépített EKG-érzékelővel és NASA EMD technológiával rendelkezik, amelynek segítségével pontosabban mutatja a szívverést, mint bármely optikai pulzusmérő.

Legfontosabb jellemzők

  • Fitnesz karkötő pulzusmérővel
  • Az EKG-érzékelő tájékoztatja Önt a tényleges biológiai koráról
  • Légzésgyakorlatokkal megtanulhat megfelelően és hatékonyan lélegezni
  • A karkötő elkezdi követni aktivitását legalább 10 másodpercnyi gyorsabb tempójú mozgás után
  • Nem fog lemaradni az alvás minőségéről szóló információkról
  • Nem fog lemaradni egyetlen üzenetről sem, ugyanis kompatibilis az olyan alkalmazásokkal, mint a WhatsApp, a Messenger, a Skype és a Twitter
  • IPX7 szabvány vízálló (30 percen át 1,5 m mélységig)

Megbízható és pontos EKG-érzékelő

Csatolja fel ezt könnyű és vékony karórát az egészséges életvitel fenntartásához! Az EKG-érzékelőt a karkötőbe építettük bele, amely annyira pontos, mint egy orvosi érzékelőeszköz, így mindig helyes információkat közvetít a szívveréséről. Ha ujját az EKG érzékelőre helyezi 30 másodperctől 2 percig, akkor megmondja Önnek a BMI indexét. Ez segítségére lesz a valós biológiai korának megismerésében. Egészségének javítása érdekében fontos, hogy a légzése is egészséges legyen. A különböző légzésigyakorlatok megtanítják, hogyan teheti ezt meg. A MiVia Essential háromféle légzési gyakorlattal rendelkezik annak érdekében, hogy növelje az energiaszintjét, csökkentse a stresszt és elősegítse az elalvást.

Mozogjon eleget és aludjon egészségesen

Amint 10 másodpercnél hosszabb időtartamú mozgást érzékel, a karóra azonnal elkezdi rögzíteni a tevékenységét. Az aktív testmozgás mindig is fontos szerepet játszott a stressz szint csökkentésében, ezért érdemes figyelemmel  kísérni és szükség esetén növelni napi mozgás mennyiségét. Az egészséges életmód fontos része a pihentető alvás. Erről is informálja a karóra és lehetőség szerint eltárolhatja a rögzített információkat a MiVia alvás naplójában. Telefonján tárolhatja az összes rögzített adatot a MiVia 5 Essential alkalmazás segítségével. De ezen kívül más alkalmazásokkal is kompatibilis, mint például a WhatsApp, a Facebook Messenger, a Skype és a Twitter, így soha nem fog lemaradni egyetlen új üzenetről vagy bejövő hívásról sem. Egy ingyenes pólót is adunk a karórához, annak érdekében, hogy a egyező stílussal sportolhasson.

 

Paraméterek

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 0,5 "

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Tömeg 25 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás
Sportteljesítmény funkció Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Kód:  PP325a
Termékszám:  5262N5390009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05