Oldal frissítése

MISURA MH01 ROSE-GOLD

5 4 értékelés
20 790 Ft

MISURA MH01 ROSE-GOLD

Ha több laptopot használsz otthon vagy az irodában, a MISURA MH01 ROSE-GOLD laptop állvány mindenképp praktikus lesz számodra. Sokoldalúságának köszönhetően kiemelkedő termék, hiszen bármely típusú laptophoz alkalmas, sőt, tabletet vagy mobiltelefont is tárolhatsz benne. A MISURA állvánnyal rendezett és tiszta munkaterületet alakíthatsz ki, az íróasztalod pedig az állvány alján található csúszásmentes betétnek köszönhetően védve lesz a karcolásoktól is.  

A MISURA MH01 ROSE-GOLD laptop állvány legfőbb jellemzői

  • Univerzális állvány bármely típusú laptophoz, tablethez és mobiltelefonhoz
  • Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült
  • A MISURA MH01 csúszásgátló párnával rendelkezik
  • Rögzített középső rész
  • A lekerekített sarkok védik a laptopot a karcolódástól
  • A szilikonbetétek mindig helyén tartják a készüléket
  • Szín: rózsaarany

Méret:
150 × 45 × 95-140 mm

A MISURA MH01 kiváló minőségű anyagból készült

A MISURA MH01 laptop állvány nagyon erős és stabil. Miután behelyezted a készüléket, nem kell aggódnod, hogy kiesik belőle. Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, így hosszú ideig hasznos lesz majd számodra. 


MISURA MH01 - univerzális állvány bármely laptophoz

A MISURA MH01 állványban bármely méretű laptopot el tudsz helyezni, a szélső, állítható szélességű réseknek köszönhetően. Az állvány alján négy csavar található, amelyekkel 22 és 70 mm között állítható a rések szélessége. Mindez biztosítja, hogy minden felhasználó megtalálja számára az igényeinek megfelelő beállítást.

 

Minőségi szilikonbetétek

A MISURA MH01 ROSE-GOLD állvány belsejében szilikonbetétek találhatók, amelyek mindig a helyén tartják a készüléket, így a laptop nem fog kicsúszni vagy kiesni. Praktikus lekerekített sarkai megvédik a laptopot a karcolásoktól.


Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Fém
Típus Szilárd
Szín Rózsaszín

Méretek és tömeg

Szélesség 140 mm
Magasság 45 mm
Mélység 150 mm
Tömeg 539 g
Kód:  MISU001a3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  P21N8RG01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20