Oldal frissítése

MISURA ME08 BLACK

4,9 8 értékelés
22 890 Ft

MISURA ME08 BLACK

Nagyobb kényelemre vágysz laptopod használata közben és ehhez egy minőségi állványt keresel? A MISURA ME08 BLACK kiemelkedik ergonomikus kialakításával, amely megkönnyíti készüléked használatát, valamint csökkenti a nyak, a hát és a csukló fáradtságát. Az állványban a laptopot pont a szemmagasságodba tudod elhelyezni, és ez növeli a felhasználói kényelmet. Íróasztalodat csúszásmentes párnák védik a karcolásoktól, miközben a szilikonpárnák megakadályozzák a laptop mozgását az állványban. Az ergonomikus állvány legfeljebb 15,6" méretű eszközök rögzítésére alkalmas. A MISURA ME08 BLACK megvédi a készüléket a túlmelegedéstől, hiszen jobb légáramlást tesz lehetővé a laptop körül.

A MISURA ME08 BLACK laptop állvány legfontosabb jellemzői 

  • Az állványt 15,6"-os és kisebb laptopokhoz tervezték 
  • A gyártása során felhasznált minőségi anyagok hosszú élettartamot biztosítanak az állvány számára
  • A MISURA ME08 BLACK csúszásmentes lábakkal és egyenletes felülettel rendelkezik a laptop stabil rögzítéséhez.
  • Enyhíti a nyak, a hát és a csukló fáradtságát
  • Az állvány könnyen kihajtható
  • A MISURA állvány kialakítása segíti a laptop hatékonyabb hűtését
  • Szín: fekete

Méretek:
225 × 261 × 113 mm

MISURA ME08 állvány testhezálló beállítással

ME08 BLACK 15,6"-os és kisebb laptopokhoz ideális. A MISURA ME08 állvánnyal a monitor képernyőjét ideálisan, épp szemmagasságában lehet beállítani, így az állvány enyhíti a hát-, nyak- és csuklófájdalmakat.

Univerzális MISURA ME08 BLACK állvány bármely laptophoz

AMISURA ME08 BLACK laptopállványmasszív és stabil kialakításával kiemelkedő termék, így nem kell aggódnod, hogy laptopod leesik róla. A MISURA állvány kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot garantál.

A MISURA állvánnyal laptopod jobb hűtést kap

Az ME08 BLACK állványt a laptopok jobb hűtésé szem előtt tartva készült. Kialakítása javítja a laptop körüli légáramlást, így annak üzemi hőmérséklete alacsonyabb lesz.


Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Fém
Típus Szilárd
Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 261 mm
Magasság 113 mm
Mélység 225 mm
Tömeg 833 g
Kód:  MISU001a16
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  P21A5B01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15