Oldal frissítése

MISURA ME01 ergonomic

5 1 értékelés
17 310 Ft

MISURA ME01 ergonomic

Nagyobb kényelmet szeretnél laptopod használata közben, és egy minőségi állványt keresel? A MISURA ME01 ergonomic állvány ergonomikus kialakításának köszönhetően kiemelkedő termék, hiszen enyhítheti a nyak, a váll, a hát és a csukló fáradtságát. Laptopodat vagy tableted az állvány segítségével igényeidnek megfelelően döntheted meg és állíthatod be. A MISURA ME01 állvány kreatívan használható akár egy könyv behelyezésére is. Asztalod a csúszásmentes ütközőknek köszönhetően védve lesz a karcolásoktól. Az ergonomikus állvány legfeljebb 15,6" méretű készülékek rögzítésére alkalmas. A MISURA ME01 üreges kialakítása megvédi készülékedet a túlmelegedéstől is, mivel jobb légáramlást biztosít körülötte.

A MISURA ME01 ergonomic laptop állvány  legfontosabb jellemzői

  • Az állványt 15.6" és kisebb méretű laptopokhoz tervezték
  • Kiváló minőségű anyagból készült
  • MISURE ME01 ergonomic csúszásgátló felülettel rendelkezik
  • Enyhítheti a nyak, a váll, a hát és a csukló fáradtságát
  • A MISURA állvány könnyen szállítható
  • Az üreges kialakítás megvédi a készüléket a túlmelegedéstől
  • Vastagság: 4 mm
  • Szín: ezüst

Méretek:
227 × 228 × 65 mm

A MISURA ME01 ergonomikus állvány a legjobb szöget biztosítja szemed számára

Az ME01 ergonomic állvány 15,6" és kisebb laptopok számára alkalmas. Az állvány ergonómiája lehetővé teszi, hogy a laptopot úgy helyezd be, hogy a képernyő 18°-os szögben - épp szemmagasságban - helyezkedjen el. 

Univerzális MISURA ergonomic állvány bármely laptophoz

A MISURA ME01 ergonomic laptop állvány rendkívül szilárd és stabil. Nem kell aggódnod, hogy készüléked hirtelen meglazul és kiesik belőle. A kiváló minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően az állvány hosszú ideig segítségedre lesz.

MISURA ME01 ergonomic enyhítheti a hát-, váll-, nyak- és csuklófájdalmakat

A MISURA állvány enyhítheti a hát-, váll-, nyak- és csuklófájdalmakat, miközben kialakításának köszönhetően a MISURA állványba helyezett készülék jobban hűl, mivel a levegő könnyebben áramlik körülötte.


Paraméterek

Tulajdonságok

Laptop maximális képátmérője 15,6 "
Anyag Fém
Típus Szilárd
Szín Fehér

Méretek és tömeg

Szélesség 228 mm
Magasság 65 mm
Mélység 227 mm
Tömeg 406 g
Kód:  MISU001a9
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  P21A10S01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20