Oldal frissítése

Mishiko Tariffs - fehér

Mishiko Tariffs - fehér

A kutya az irányításod alatt a Mishiko Tariffs nyakörvvel

Az Animal Watch Mishiko nyakörv fel van szerelve  GPS lokátorral, amely akár 4 méteres pontossággal is pozícionálni tudja kedvencedet. Az ASPCA kutatása szerint az állatoknak akár 14%-a is eltűnik, és szinte egy sem tér vissza közülük, de ennek az okos nyakörvnek köszönhetően ez a százalék gyorsan csökken.

Obojek Mishiko Tariffs bílý
Obojek Mishiko Tariffs bílý

A mozgás és az egészség áttekintése

A GPS jelenlétének köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz a kutyád mozgásáról. Az ASPCA kutatásai azt mutatják, hogy a kutyák elhízása súlyos probléma, amely két évvel is lerövidítheti az életét. A megfelelő napi fizikai aktivitás elérése érdekében elkészül egy képzési terv, amelyet egyedileg állítanakössze a te kutyádnak, a súlya, az életkora, a neme és a versenyadatai alapján.

Minden információ egy helyen

Minden olyan információ, amelyet egy intelligens Mishiko nyakörv szolgáltat, kényelmesen megtekinthető a Mishiko applikációban, amely Android és iOS rendszerek számára is elérhető. Az alkalmazás megőrzi kutyád egészségügyi információit és eljuttatja a kutya közösséghez. Használd a Mishiko nyakörveket minden nap, és élvezd a csatangolást négylábú kedvenceddel!

Obojek Mishiko Tariffs bílý
Obojek Mishiko Tariffs bílý

A Mishiko Tariffs legfontosabb jellemzői

Stílusos és tartós alumínium test

Nincs nyomógomb rajta

A kutya helyváltoztatásának és a testmozgásának nyomon követése

Egyszerű és intuitív működés

Automatikus vezérlőprogram-frissítés

Vezeték nélküli töltőállomás

Hatékony háttérvilágítás

Csomag tartalma

GPS és Mishiko fitness készülék

Vezeték nélküli töltőállomás

Micro USB kábel

Kényelmes nyakörv

Univerzális tartó más nyakörvhöz

Használati utasítás

Gyors indítás

Obojek Mishiko Tariffs bílý
Kód:  MSK004
Termékszám:  MIS0003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10