Oldal frissítése

Mishiko fekete

2,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mishiko fekete

Kutya az Ön felügyelete alatt

A Mishiko nyakörv az állatok nyomon követésére szolgál, GPS helymeghatározóval van ellátva, mely képes megfigyelni kis kedvencének helyzetét 4 méteres pontossággal. A GPS-en felül a nyakörv SIM-kártyával is el van látva, amely lehetővé teszi a megfigyelést Európa és az USA egész területén. Az ASPCA kutatása szerint az állatok 14%-a tűnik el, és szinte egyikük sem tér haza többé, ennek a nyakörvnek köszönhetően ez a szám rohamosan csökken.

Pozadí
Pozadí

A mozgás és az egészség áttekintése

Legyen teljes áttekintéssel a kutyája mozgását illetőleg a GPS-nek köszönhetően. Az ASPCA kutatások azt mutatják, hogy az elhízás komoly probléma a kutyáknál, ami akár két évvel is megrövidítheti az életüket. A megfelelő napi fizikai aktivitás elérésének érdekében egy egyénileg összeállított edzésterv készül, egyenesen az Ön kutyájának kutyájára a súly, a kor, a nem és a rassz alapján.

Minden információ egy helyen

Minden információt, amelyet a Mishiko intelligens nyakörv lemér, egyszerűen megtekinthető a Mishiko alkalmazásban, amely az Android és az iOS operációs rendszerek számára érhető el. Az alkalmazás nyomon követi kutyájának egészségi állapotát, és egyesíti a kutyatulajdonosok közösségét. Használja a Mishiko nyakörvet minden nap sétáltatás közben, és tegye kellemesebbé a sétákat négylábú kedvencével. 

Pozadí
Mishiko černý

Legfontosabb jellemzők

Elegáns és tartós alumínium test

Nincsenek gombok

A helyzet és a fizikai aktivitás megfigyelése

Egyszerű és intuitív kezelés

A firmware automatikus frissítése

Vezeték nélküli töltőállomás

Hatékony háttérvilágítás

A csomagolás tartalma

Mishiko GPS és fitness készülék

Vezeték nélküli töltőállomás

Micro USB kábel

Kényelmes nyakörv

Univerzális tartó egyéb nyakörvek részére

Használati útmutató

Gyors indítás

Pozadí

A további kérdéseire itt talál válaszokat: mishiko.net/támogatás

Kód:  MSK001
Termékszám:  MIS0000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10